2777
2789

عزیزم هر وقت متوجه شدی به منم بگو ،چون یکساله موفق به ثبت نامش نشدم،اصلا حس میکنم طرح فروشی وجود نداره والکیه،آخه مگه میشه هربار بخای ثبت نام کنی نشه یا بگه ظرفیت کامله

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

با اپراتورش هم تماس بگیر جواب میدن

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر وقت متوجه شدی به منم بگو ،چون یکساله موفق به ثبت نامش نشدم،اصلا حس میکنم طرح فروشی وجود ندا ...

مگه ظرفیت هم داره آخه قرعه کشی هس الان

من میزنم ورود همونجا میمونه آرم بهمن هی چرخ میخوره 

مگه ظرفیت هم داره آخه قرعه کشی هس الان  من میزنم ورود همونجا میمونه آرم بهمن هی چرخ میخوره&nbs ...

قبلا طرحهای فروش دیگنتی ،فیدلتی داشت هربار اعلام میکرد من سریع ثبت نام میکردم یا نمیشد وارد شد یا ظرفیت تموم شده بود

منم ثبت نام شد مرسی شما کدوم ماشین نوشتی به نظرت کدوم بهتره

والا برای فروش حواله هست همش 

من خودم ذاتن دیگنیتی رو عاشقشم و بهش خیلی حس خوبی دارم ولی میگن فیدلیتی بهتره برای خرید

و خب خدایی خوبم میخرن ها ی چیزی بین 170 تا 250 اینا البته این گروهی ک من توشم دلال هم توش زیاده ولی قطعن قیمت حواله هاشون از ایرانخودرو گرون تره

والا برای فروش حواله هست همش  من خودم ذاتن دیگنیتی رو عاشقشم و بهش خیلی حس خوبی دارم ولی میگن ...

منم میخوام حواله بفروشم 

من همونجور شانسی دیدم قشنگتره دیگنیتی نوشتم😐😅 اصلا اطلاعی هم در مورد قیمت حواله نداشتم

گروه تلگرام دارید 

منم میخوام حواله بفروشم  من همونجور شانسی دیدم قشنگتره دیگنیتی نوشتم😐😅 اصلا اطلاعی هم در مور ...

اره خدایی دیگنیتی قشنگترینشون هست

بله گروه دارم این لبنکشه

https://t.me/havaleedaran

دلال ملال توش زیاده و خب قیمت ها هم زیاد میگن ممکنه برای بازار گرمی باشه اما خب در هر صورت محصولات بهمن موتور گرون تراز ایران خودروس

بچه ها حواله فیدیلتی ۵۰۰ میخرم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍