2777
2789

بچه ها من الان ۵هفته و ۴روزمه.آزمایش ۲روز بعداز موعد پریود ۲۰ بود ۲روز بعدش تویه یه آزمایشگاه دیگه شد بالای هزار.حالا نمیدونم چقدر دقت آزمایشگاه خوب بوده یا بد

به غیر از درد سینه دیگه هیچ علائم دیگه ای هم ندارم ن تهوع ن تکرر اردار نه خواب آلودگی ن خستگی 

فقط گاهی دلم یه لخظه درد میگیره و ول میکنه تخمدان و‌گاهی تخمدان راستم، کمر درد هم گاهی دارم لکه بینی هم ندارم

اشتباهی که کردم خیلی زود به خانواده هامون‌گفتم و اونام‌ذوق کردن

حالا این فکر که ممکنه پوچ باشه افتاده ب جونم وداره منو دق میده

همش میخوام گریه کنم.توروخدا اگه کسی چیزی میدونه بگه دعاتون میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتات خوب بالا رفته نگران نباش 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

سلام  عزیزم آزمایشتو ببر نشون متخصص بده .بارداری پوچ یعنی یاک  حاملگی  دیده نمیشه فقط هورمون میره بالا ک توآزمایش  نشون میده بارداری

تنها چیز که غیر ِممکنِ فقط خودِ غیرِ ممکنِ

من بارداری پوچ داشتم بتام درست حسابی بالا نمیرفت

رفتم سونوگرافی گفت فقط یه کیسه دفورمه دیده میشه که اونم سقط میشه

قبول نکردم منتظر موندم بازم تشکیل نشد جنین

تو دوماهگی سقط شد با قرص...

عزیزم اینایی ک گفتی ربطی ب پوچی نداره...منم تقریبا سه ماه پیش بارداری پوچ داشتم همراه بالکه بینی..رفتم سونو گفتن باید ازمایش بدی ..رفتم ازمایش عدد بتام اومده بود پایین خودش داشت کم کم سقط میشد ..