2777
2789

اگر خونریزی لکه یینی نداری میتونی همه کاری کنی

اگرم مشکل داری نشسته جارو کن من سرویکشم‌کوتاه بود نشسته جارو میزدم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
شوهرم تمیز نمیکشه ک 

ن بابا کار کن فقط یادت باشه کار هایی ک خودتو مجبوری جمع کنی انجام ند۶ با دست نشسته لباس نشور .اگ ماشین طرفشویی نداری از ماه ششم بع بعد حواست بلشه شکمتو فشار ندی لبه ظرفشوری موقع شستن بچه تو کیسه پر ابه تا ۳ ماهگی ک تو لگنه حتی اگ به شکمتم ضربه بخوره چیزیش نمیشه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۹ سالم بود ظرفامو شستم درد داشتم یکم خونرو گردگیری کردم دیدم زیر دلم درد میکش۶ رفتم بیمارستان بچ ...

من روز یکی موندهب اخر دوتا پتو شستم با دست.باز لباسامم با دست شستم.دخترمو حموم کردم.همه جارو مرتب.فرداش رفتم پرونده باز کنم ٣٦ هفته و ٣ روز بودم معاینه کرد گفت ٤ سانت بازی😕بستریم کردن.دوتا زایمام کلا بدون درد بود

عه ماشاال... شما دیگ خیلی زرنگ بودی 

فقط ببین تا میتکنی فعالیت کن نکنه بشینی بخوری بخابی هم بچه کوچیک میمونه همه زایمانت سخت تر میشه فعالیت داشته باش

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اگر خونریزی لکه یینی نداری میتونی همه کاری کنی اگرم مشکل داری نشسته جارو کن من سرویکشم‌کوتاه بود نش ...

ن عزیز خونریزی ندارم اصلا فقط یکم زیردلم خیلی کم دردمیکنه شیش هفتمع

ولی من تا پنج ماه تنبل بودم ماه شش و هفت یه جوری شده بودم اصلا یه جا بند نبودم.خیاطی خونه تکونی.کلا خیلی خیلی حساس شده بودم که یهو ماه هشت انقباض گرفتم و الان یه هفته ست استراحت مطلقم.از من میشنوی به خودت سخت نگیر

ن بابا کار کن فقط یادت باشه کار هایی ک خودتو مجبوری جمع کنی انجام ند۶ با دست نشسته لباس نشور .اگ ماش ...

خودموجمع نکنم؟من عادت دارم نشستنی پاهو میندازم روهم ی جمع میکنم 

عزیزم مشکلی برات پیش نیومد؟

نباید انجام می‌دادم چون استراحت مطلق بودم مایع دور جنین زیاد بود تهدید زایمان زودرس بودم شکمم خیلی بزرگ بود کلی آمپول زدم و دارو خوردم ۳۶ هفته بازم زایمان کردم الانم دخترم ده ماهشه ماشالله . اگه مشکل نداری در حد عرف کارات و بکن وسواس به خرج نده جارو اگه سنگین هست بده شوهرت انجام بده من جاروبرقیم خیلی بزرگه با این جارو دستی های دسته بلند جارو میزدم 

ولی من تا پنج ماه تنبل بودم ماه شش و هفت یه جوری شده بودم اصلا یه جا بند نبودم.خیاطی خونه تکونی.کلا ...

درحد ی جاروبرقی سادع من کارمیکنم خونه خیلی کثیف شده دلم گرفت ی لحظه  

ندکتربهم چیزی نگف سونوهم گف همه چی نرماله 

پس خدا رو شکر . همه کاراتو بکن فقط خودتو خسته نکن . پیاده روی هم زیاد کن . هرچی کمتر بشینی و بخوابی رشد نینیت هم بهتر میشه 

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱