2777
2789

قبلا تیپ بدنیتون چی بوده و چکار کردید که ساعت شنی شده؟

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

دوتا زایمان داشتم و کاهش وزن خیلی زیاد ورزش هم داشتم منتهی پوستم افتاده شد و شل اذیت بودن هیجوره چاره نداشتم عمل کردم پیکرتراشی شدم  عملی ام در کل اما ساعت شنی 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت شنی عرض پایین تنه و شونه تقیبا برابره با رزش میتونید عضله بیاید چربی اب کنید حجم دید فرم بدید لیفت کنید و.. ولی نمیتونید اندازه استخون بندی و تغییر بدید پس نمیشه مگر اینکه اون اندامش از اول اینطدر باشه فقط نیاز باشه چربی شکل یا پهلو رو اب کرد یا کمی تغییر تو فرم عضلات پا و دوست و کمر و سینه ایجاد کرد💛

استخوان بندی و نمیشه عوض کرد 

فقط میشه فرم داد

مثلا کمر باریک تر شه شکم تخت شه

باشن پرتر شه شاید ب نظر ساعت شنی بیاد 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بعد زایمان دوقلوهام تیپ بدنیم هندونه بود 😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
تیپ بدنی رو نمیشه عوض کرد

کاملا میشه عزیزم درسته استخوان رو نمیشه تغییر داد اما ماهیچه ها رو میشه مثلا روی یک جای خاص کار کرد ولی خب باید اصولی جلو رفت 

دوتا زایمان داشتم و کاهش وزن خیلی زیاد ورزش هم داشتم منتهی پوستم افتاده شد و شل اذیت بودن هیجوره چار ...

کجا عمل کردید؟راضی بودید؟ـچقدر هزینه ات شد عزیرم من برای شکم و پهلو میخام برم

خدایا شکرت🙏💙💜
دوتا زایمان داشتم و کاهش وزن خیلی زیاد ورزش هم داشتم منتهی پوستم افتاده شد و شل اذیت بودن هیجوره چار ...

آره کاهش وزن یهویی باعث شلی پوست میشه.

خب چرا به جای عمل یکم وزن اضافه نکردی پوستت درست بشه؟

ساعت شنی عرض پایین تنه و شونه تقیبا برابره با رزش میتونید عضله بیاید چربی اب کنید حجم دید فرم بدید ل ...

آه خب استخوان بندی رو نمیشه تغییر داد ولی با کار کردن روی ماهیچه میشه فرم رو تغییر داد‌

کاملا میشه عزیزم درسته استخوان رو نمیشه تغییر داد اما ماهیچه ها رو میشه مثلا روی یک جای خاص کار کرد ...

کلا هیچ وقت نمیشه روی یک قسمت بدن جداگانه کار کنی ورزش و تمرین روی کل بدن تاثیر میزاره و خب هر کی بر اساس تیپ بدنیش تغییر میکنه و بر اساس همون الگو لاغر یا چاق میشه متاسفانه نمیشه تغییر خاصی ایجاد کرذ مگر با عمل و تزریق 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بدن ساعت شنی به درد زنای خارجی میخوره نه ایران کوفتی که تیپ رسمیشون مانتو و یا لباس نسبتا پوشش دار ک ...

😂😂😂نه بابا 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)