2777
2789
عنوان

به بابام شک دارم

704 بازدید | 22 پست

گفته بودم به بابام شک دارم بارها هم ، هم من هم مامانم متوجه زنگ خانما یا پیامشون شدیم . هر بار بابام در رفته از زیر حرف و بهونه آورده. چند وقت پیش کلیییییی زن رو بلاک کرده بود گفتم بهش گفت تبلیغ میکردن منم بلاک کردم ولی پروفشون عکس خودشون بود و معلوم هم بود ادم درستی نیستن . خلاصه گذشت . چند روز پیش دیدم که تو یه برنامه ی دیگه پیم داده بعد پیم های خودشو پاکیده زنه نوشته سلام خوب هستین؟ یکیم بود فقط پیویش بود معلوم بود پاکیده پیم هارو . فهمید من دیدم رو برنامه قفل گذاشته من نرم . برنامه رم مخفی کرده بود من پیدا کردم . 

وقتی خونه تنهاییم میبینم رفته تو گوشیش تا میرم پیشش سریع از برنامه میاد بیرون و از چهره ش مشخصه قایم میکنه . 

حالم داغون میشه وقتی این کاراشو میبینم 

به مامانمم گفتم .. ولی میسوزه و میسازه به خاطر من و ابجیم.. :)💔 خسته شدم .. هربار گریع م میگیره

هعی :( 

خدا نیاره اینجور ادمارو ک زندگی ادمو بهم میزنن 

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم به مامانت دیگه نگو اون کاری ازدست برنمیاد ولی تو آروم آروم بشین باهاش حرف بزن 

اگه فایده داشت درست میشد .. :)

اره دیگه به مامانم نمیگم .. بیچاره بهم میریزه خیلی .. ولی به خاطر ما چیزی نمیگه

ب مامانت نگو.اون عذابش از شما بیشتره.شوهرشه و درد خیانت زیاده

حمایتش کنید بره سره کار.یا مثلا حرفه ای مثل خیاطی یا ارایشگری یاد بگیره چون ب اینده با پدرت امیدی نیست

سعی کنید بخندونیدش شادش کنید.تشویقش کنید ب خودش برسه.باشگاه،آرایشگاه اینا بره.خوشتیپ بشه و تفریح برید باهم ک روحیش شاد شه

بابات باید بفهمه این زن محتاجش نیست

اگه فایده داشت درست میشد .. :) اره دیگه به مامانم نمیگم .. بیچاره بهم میریزه خیلی .. ولی به خاطر ...

اگه میتونی خودت برو پیش مشاوری تا راهنماییت کنه شاید راه خل خوبی بهت گفت

ب مامانت نگو.اون عذابش از شما بیشتره.شوهرشه و درد خیانت زیاده حمایتش کنید بره سره کار.یا مثلا حرفه ...

مامانم اصلا محتاج بابام نیست کارمنده حقوق داره خودش . 

روحیه شو به خاطر ما حفظ کرده 🥲

خب وقتی مادرت قصد طلاق به خاطر بچه هاش نداره چرا بهش بگی و اذیتش کنی؟؟

خودت هم سعی کن بی خیال بشی.و دیگه پیگیر کارای پدرت نباش.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//