2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب فروختی به اشنادادی یاغریبه؟

غریبه بود ولی آشنا معرفی کرد اول گفتن ۱۲۰ ولی کم کم ماشین گرون شد رفتن بالا 

سعی کن تو همون شهر خودتون بفروشید که دغل توش نباشه من مشتری ۱۵۰ تهران داشتم ولی اعتماد نکردم همون ۱۴۵ فروختم

ولی ۲۰۷ این قیمته ۴۰۵ ۷۰ میلیون بود

غریبه بود ولی آشنا معرفی کرد اول گفتن ۱۲۰ ولی کم کم ماشین گرون شد رفتن بالا  سعی کن تو همون شه ...

خیلی خوب فروختی

انشاالله به زن داداشمنم دربیاد دعاکن خیلی احتیاج دارن

امضاندارم انگشت میزنم☝️
خیلی خوب فروختی انشاالله به زن داداشمنم دربیاد دعاکن خیلی احتیاج دارن

انشالله درمیاد

نگران نباش طرح مادران شانسش زیاده براش درمیاد

دیروز مطب کودکان بودم برای همه مامانای بچه دوم در اومده بود

وامم میدن ۴۰ میلیون بگو بره بگیره

منکه کل پولو دادم قسطای خونه

انشالله درمیاد نگران نباش طرح مادران شانسش زیاده براش درمیاد دیروز مطب کودکان بودم برای همه مامانا ...

من ۴۰ تومن وام نوشتم ولی زده در انتظار تعیین شعبه کی جوابش میاد پس

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
انشالله درمیاد نگران نباش طرح مادران شانسش زیاده براش درمیاد دیروز مطب کودکان بودم برای همه مامانا ...

برات برنده شدن پیام اومد یا توسایت دیدی 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد