2777
2789

امروز دخترم‌خیلی بهونه‌کرد گف‌بریم‌‌ خونه‌عمه این‌خواهر شوهرمم تازه اساس کشی‌کرده نرفته بودم گفتم بهونه خوبیه امروز برم همش گلایه میکرد نمیای و فلان زنگ‌زدم‌گفتم داریم‌میامم اگه خونه ای و اینا شام دارم توزحمت نیوفت و اینا فقط میام یزره بشینم بگردم با مامان‌ با وقحات تمام گف امروز نیا فردا بیا نهار ماکارانی میزارم بیا منم‌گفتم فردا نیستم دستت دردنکنه راضی نیستم تو زحمت بیوفتی اگه هستی الان بیایم این بهونتو‌میگیره ببنتت برگردیم گف‌نه من‌میخوام برم بیرون و ال و بل بستم ب شوخی گفتم نه نرو بمون ما بیاییم گف ن تو برناممو بهم میزنی و فرا در صورتی ک‌گفته بود جایی نمیخوام برم بعد منم‌دیگه بهم خیلی بر خورد گفتم عیب نداره یادت باشه هروقت خواستی بیایی هونمون منم باهات اینطوری رفتار میکنم نمیگم زشته و اینا اخه چن سری امده‌خونمون حتی سر سزده من ب خاطرش جایی ک قرار بود برمو کنسل کردم نرفتم ک خانم مهذب نشه حتی بهش نفهموندم مادر شوهررم خونمون بود داشت حرفامونو میشنید بعد یکم ک من بهش توپیدم قطع کردم بعد زنگ زده ازم عذر خواهیی مکنه مییگه ببخشبد منم گفتم‌ صدتا فوش میدادی بهتر بود تا اینکه اینکارو کنی حالا گفته فردا میام از دلت درمیارم و اینا حالا بنظرتون من بهش چی بگم ک اونم بسوزونه اخه خیلی سوختم با این که ازش خوشم نمیاد خیلی کارای بدی درحقم کرده ولی بازم همیشه روی خوش بهش نشون دادم ولی این اینکارو کرد اصن پرام ریخت توقع نداشتم اصن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید شرایط مهمون نباشه.ب نظرم ک شما خیلی بدجنسی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

کار خوبی کرد توام برنامه تو بخاطر کسی بهم نزن یادت باشه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
چرا التماس کردی من جات بودم همون اول که گفت نه دیگه اصرار نمیکردم دفعه‌ی بعدم تا زنگ نمیزد نمیرفتم ب ...

منو هم دعا کن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خب شخصیت شما طوری بوده که از کارات زدی بخاطرش این باعث نمیشه طرف مقابل هم حتما همینطوری رفتار کنه

کارش بی ادبانه نبوده بنظرم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
چرا التماس کردی من جات بودم همون اول که گفت نه دیگه اصرار نمیکردم دفعه‌ی بعدم تا زنگ نمیزد نمیرفتم ب ...

اخه خیلی پیش همه‌میگف نمیای چرا نمیای از وقتی اساس کشی کردم نیومدی منم گفتم امروز فرصته برم

منم خیلی وقتا حتی غیر مستقیم خواهر خودم رو جواب رد دادم شاید مشکلی داشته شاید چیزی تو خونه نداشته شاید بحثی بوده شاید خیلی نامرتب بوده و... چرا اینقدر زودرنجی و چرا اینقدر اصرار کردی 

بچه رو میشه قانع کرد میبردی بیرون یه دور بهش می‌زدی میگفتی عمه کار داره ولی قول داده فردا یه ماکارونی خوشمزه برات درست کنه باشه  همین