2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشجویی وهم اتاقیای مریض

364 بازدید | 13 پست

واقعانمیفهمم چرابعضیا اینقدرعقده ای هستن بایکی ازهمکلاسیای دانشگاهم هم اتاقی شدم وسره یه مسائلی دعوامون شدکه البته من بی تقصیربودم بعدش اتاقمو عوض کردم ولی این دختره آخرزهرشوریخته رفته منوجلوی همه همکلاسیام خراب کرده مریضه مریض چی گیرش میادبااین کاراش واقعا

ترم چندی؟

چی گفته؟

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم اتاقی خوب نعمتیه که سخت گیر میاد، یه توصیه دوستانه،سعی کن همه رو با سیاست نزدیک خودت نگه داری ...

چرادمنش نبایدبتراشم

آره بعضیا هستن به صورت نامحسوس میرن پشت سرت ازت بدگویی میکنن پیشه سرپرست خوابگاه اینا به خدامریضن این آدما

ترم۳

بی محلی بهترین کاره

جون هم بیشتر میسوزه

هم کم کم با سوزشش بیخیاله تو میشه

به روت نیار ۳سالت مونده حداقل

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
چرادمنش نبایدبتراشم آره بعضیا هستن به صورت نامحسوس میرن پشت سرت ازت بدگویی میکنن پیشه سرپرست خوابگا ...

سعی کن اونقدر خوب باشی که هرچی پشت سرت گفتن سرپرست باور نکنه،سرپرست صرفا ب حرف اونا توجه نمیکنه ب اخلاق و رفتارت دقت می‌کنه ببینه این حرفا راسته یا نه،