2777
2789
عنوان

ازتون کمک میخوام بچها لطفا🥲

332 بازدید | 34 پست

سلام این اولین تاپیک منه از اول عضویت تا الان خواستم بزنم ولی خب نشد بچها من ۲۶ سالمه ۵سال و خورده ای ازدواج کردم یه پسر ۴ونیم ساله دارم شوهر مومن و صبوری دارم من تک بچم نه خواهر نه بردار پدرو مادرمم شاغل تو حسرت یه خواهر موندم خیلی تنهایی کشیدم و خیلی محدودم میکردن خانوادم خلاصه ازدواج کردم و از علاقه زیاد منو همسرم ب بچه یه سال بعد حامله شدم الان که پسرم بزرگ شده خیلی دوست دارم بازم بچه بیارم پسرمو از تنهایی دربیارم و علاقه زیادی به دختر بچه ها دارم چون الان یه پسر ناز دارم خداروشکر ولی دو دلم خواستم شما راهنماییم کنید شوهرم تو شرکت خصوصی کار میکنه درامدش خیلی کمه😔ماهی خیلی بشه ۷و نیم همسرم میگه بیاریم تو کارت نباشه روزی رسون خداس الان این بچه مگه گشنه مونده پدر و مادر تو از طرف خدا جبران شده به بچمون میرسن خب منم اینجوری دوست ندارم میخوام خودمون مسئولیت بچه رو به عهده داشته باشیم از طرفی دلم نمیخواد یه بچه دیگه بیاد و شرمنده جفتشون بشیم کم بزاریم منم حساسم دوست دارم بچهام همه چی داشته باشن از طرفی واقعا دلم بچه دوم میخواد اونم فقط بخاطر پسرم حالا نظر شماها چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم تا سن خیلی زیادی تک بچه بودم میدونم چی میگی خیلی آزار دهنده اس

ولی تصمیم عاقلانه اینه که نیارید بچه... خدایی نکرده یه بار بهتون بگه چرا منو به دنیا آوردید الان نمیتونید شکممو سیر کنید دنیا رو سرتون آوار میشه

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿

به نظرم بیارچون اعتقاددارم خداروزی رسونه وبچه ای که میادباخودش برکت میاره👊🤍

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

بنظر من نیارین

همچی ک نون آب نیس

اون بچه آینده میخواد

باید تا سن تکلیف همه چیز براش فراهم بشه

فعلا نیارین تا چندسال که بلکه اوضاع بهتر بشه بعدش بیارین

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 
بیارید ولی ب مسئولیت پدرش..پدرمادر شما چرا باید کمک کنن .

منم از همین ناراحتم ولی پدر و مادرم خیلی خودشون خیلی به پسرم میرسن جوری که اصن انگار بچه اوناس و ما فقط داریم ازش نگهداری میکنیم با خرج اونا😐

عزیزم من کلا مخالف بچه ام. و تحمل گریه و نق بچه رو ندارم ، کلا واسه رب ساعت بچه دوست دارم.

یه سال و نیم ازدواج کردم اگه کسی بهم بگه چرا بچه نداری دلم میخواد بکشمش.

دیگه نظر خودته اولا اعصاب خودتو در نظر بگیر، میتونی دوتا بچه رو بزرگ کنی، مسئولیت دوتا بچه کارای خونه این یکی میخواد بره مدرسه این دوساله تو دستت؟ بعدشم درامدت جوری نباشه ک به این طفلکیا ضربه بزنه تغذیشون کامل باشه شیر پروتیین مغزیجات ...

این شرایطو در نظر بگیر .

این نظر شخصی منه، و ممکنه از هر لحاظم اشتباه باشه .

ولی مهم ته دله خودته.

و صدالبته که بچه رزقشو با خودش میاره💋💋💋

الهی برکت و ارامش و نور سهم زندگی قشنگت

بچه دوم خیلی خوبه هاولی نه توشرایطی که آدم توخرج خودشون وبچه اول مونده .ولی بازم خودت میدونی دودوتاچ ...

شب روز نیس بهش فکر نکنم رفتم دکتر برا رژیم تعیین جنسیت گف سه ماه دیگه بیا ک میشه اذر ولی الان پشیمون شدم میبینم اصن حقوق ک میاد فقط خرج خوراکمونه نه لباسی ن پسندازی هیچییییییی