2777
2789
عنوان

ترشحات سفید رنگ واژن

4826 بازدید | 20 پست

بچه ها ببخشید من دو روزه ترشح سفید رنگ دارم قبل از ادرار بیشتر میشه و خارش هم دارم، مجردم رابطه جنسی هم ندارم. از چی میتونه باشه؟ چیکار کنم خوب بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه تو خونه لباس زیر پات نکن.شلوار گشاد نخی بپوش خودتم با دستمال توالت خشک نکن یه حوله بزار برای خودت مرتب بشور

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
منم اینجوریم رفتم دکتر قرص داد بهتر شدم الان دوباره برگشته و بدتر شده 🥲

خب باید بعد تموم شدن قرصت ماهی یک عدد فلوکونازول میخوردی به مدت ۶ ماه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
دیگه تو خونه لباس زیر پات نکن.شلوار گشاد نخی بپوش خودتم با دستمال توالت خشک نکن یه حوله بزار برای خو ...

من یه اخلاق گندی دارم اگه لباس زیر نپوشم حس میکنم لختم کلا😅🙈خودشم همه لباس زیرام تنگه، خودمم احساس میکنم به خاطر همین باشه

من یه اخلاق گندی دارم اگه لباس زیر نپوشم حس میکنم لختم کلا😅🙈خودشم همه لباس زیرام تنگه، خودمم احساس ...

گلم من ماما هستم حالا یه مدته کار نمیکنم.بدترین دلیل عفونت لباس زیره اونم جذب و پلاستیکه.نم بگیره عفونت قارچی میگیری

دقیقا همینجوریه

حتما پیگیر درمانت باش 

من مجرد بودم از مامانم خجالت میکشیدم نگفتم هنوزم که هنوزه خیلی عذاب میکشم عفونتم زیاد شد و قرص که خوردم بدنم شروع به لرزیدن کرد 

خیلی طول کشید تا درمان بشم حالا باز قبل پری سوزش میگیرم

خب باید بعد تموم شدن قرصت ماهی یک عدد فلوکونازول میخوردی به مدت ۶ ماه

چیزی نگفت بهم عزیزم 

راستش فقط یه ورق مترونیدازول داد و پماد موضعی 

این قرصی که گفتین اگه سر خود بخورم مشکلی نداره؟ 

چیزی نگفت بهم عزیزم  راستش فقط یه ورق مترونیدازول داد و پماد موضعی  این قرصی که گفتین اگ ...

نه اصلا مشکل ساز نیس.علائمت و نوع ترشحت رو برام بگو