2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همون هزینه رو بدین آرایشگری یاد بگیرین بنظر من خیلی بهتره، هر کس میره پیش آرایشگر کلی هزینه میکنه اخرش هم کلی تشکر، معلم بدبخت هر چقدر هم زحمت بکشه آخرش میگن وا مگه چیکار کرده تازه تو اموزشگاه هم تا پارسال جلسه ای فکر میکنم پانزده الی بیست بود، خصوصی هم که مشکلات خاص خودش رو داره

⁦⁩⁦

الان یک قشری به این صورت هستن که یکی دو سال میرن‌ کلاس زبان، بعد فک میکنن زبان یاد گرفتن و بعد میرن دنبال آموزشگاه برای تدریس. آموزشگاه ها هم (آموزشگاه های سطح پایین، چون آموزشگاه های سرشناس برای فوق لیسانس هش هم آزمون و دوره و کلی مراحل دارن بعد تازه با یکی دوتا کلاس شروع میکنن)، کلاس های سطح پایین در حد abc میدن و بدینوسیله، این افراد اونجا مشغول میشن و اون آموزشگاه ها هم از شر آموزش به بچه های سطح پایین خلاص میشن. 

بدین صورت.

اگه همون هزینه رو بدین آرایشگری یاد بگیرین بنظر من خیلی بهتره، هر کس میره پیش آرایشگر کلی هزینه میکن ...

آرایشگری علاقه ندارم  به نظرتون مربی ورزشی خوبه پیلاتس یا بدنسازی ،یوگا هر کدوم از اینا

الان یک قشری به این صورت هستن که یکی دو سال میرن‌ کلاس زبان، بعد فک میکنن زبان یاد گرفتن و بعد میرن ...

میخوام یه کاری شروع کنم که زود بتونم تموم کنم البته زبان برای خود آدم خوبه

آرایشگری علاقه ندارم  به نظرتون مربی ورزشی خوبه پیلاتس یا بدنسازی ،یوگا هر کدوم از اینا

مربی ورزشی نمیدونم درامدش چقدره ولی حداقلش اینکه برای سلامتیتون مفیده ولی معلمی اعصاب خوردی هست، من خودم پشیمونم به قول دوستمون که فکر میکنن یکی دو سال زبان خوندن میرن تدریس میکنن، نه اینطوری نبوده و از این خبرها نیست کسی رو میشناسم که با مدرک فوق لیسانس برای جلسه ای پانزده میرفت

⁦⁩⁦
میخوام یه کاری شروع کنم که زود بتونم تموم کنم البته زبان برای خود آدم خوبه

اگه برای خودت میخوای یاد بگیری به شدت توصیه میکنم، ولی آموزش رو بیخیال شو به نظرم چون آموزش، بخوایم درست بهش نگاه کنیم، مرحله آخره، یعنی تسلط اون شخص تو اون حوزه به حدی رسیده که داره لبریز میشه، و دیگه میخواد بیاد بقیه رو بهره مند کنه از دانشش، داریم راجع به واقعیت دانش صحبت میکنیم نه توهم دانش. زبان انگلیسی هم مثل هر علم دیگه ای، یه تخصصه نه مهارت.

من آرایشگری رو بعنوان شغل و مهارت بهت توصیه میکنم، و اگه زرنگ باشی و مثلا تخصصی کار ناخن و ... رو یاد بگیری اونطور که شنیدم درآمد خوبی میتونی داشته باشی. 

اگه برای خودت میخوای یاد بگیری به شدت توصیه میکنم، ولی آموزش رو بیخیال شو به نظرم چون آموزش، بخوایم ...

همون پس برای خودم میرم آرایشگری اصلا علاقه ندارم ،عزیزم مرسی که برام وقت گزاشتی جوابمو دادی🥰