2777
2789

سلام عزیزان.

من سه روزه وارد هفته هجدهم شدم.

حدود دو هفته است وقتی از خواب بیدار میشم میبینم ب همون سمتی که خواب بودم شکمم سفت شده،انگار ک بچه خودشو جمع می‌کنه همون سمت و وقتی بیدار میشم کم کم شکمم بر میگرده ب حالت عادی.الان امشبمم ی کوچولو درد داره شکمم که گاهی اینجوری میشه نمی‌دونم از چیه.

برای بقیه مامانها هم پیش اومده؟

چون من هر چی میخونم راجع به هفته ۱۸ همچین چیزی نیست البته دو هفته میشه این ک خودشو جمع می‌کنه رو حس میکنم.

ممنون میشم کمک کنید 🥲

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم سردش شده قولنج کردی کمرتوپتو بنداز قشنگ

جدی؟

آخه دو هفته است هر روز ک بیدار میشم همینطورم،کلا هم سرمایی هستم و همیشه پتو تا گردن رومه

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
زمینی ک میخوابی سرد نیست؟

تخت داریم ولی چون همسرم خوشش نمیاد دقیقاً کنار تخت تشک پهن میکنیم می‌خوابیم 😑ولی نه سرد نیست تو اتاقیم و کولر تو پذیراییه،باد میاد ولی سرد نیست منم همیشه پتو تا گردن رومه

سردشه پاهاتم جمع نکن تو شکمت وقتی میخوابی 

واقعا از سرماست! فک نمی‌کردم همچین چیزی باشه.

آره کلا عادت دارم پاهامو جمع کنم

تخت داریم ولی چون همسرم خوشش نمیاد دقیقاً کنار تخت تشک پهن میکنیم می‌خوابیم 😑ولی نه سرد نیست تو اتا ...

کجایی ک کولر میزنی من چسبیدم به بخاری 🥶😄

ی شب پهلوت رو آروم ببند و بخواب ببین بازم اینجوری میشه ،اخه حالتت شبیه یخ کردنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
درد شکمی طبیعیه برای باز شدن رحم هست درد های پریودی  زیر شکم رو جدی بگیر و استراحت کن

آره حس میکنم شکم و رحمم هی بزرگ میشه و همینش درد داره.

دردهای پریودی هم واقعا گاهی حس میکنم ولی ی بار اوایل ب دکترم گفتم گفت عادیه.

اره منم اونطوری ام ولی دلیلش رو نمیدونستم تاریخ آخرین پریودت کی بود؟

الان چند هفته ای شما؟ هنوزم حس میکنی؟

۲۵ تیر شروع آخرین پریودم بوده

آره حس میکنم شکم و رحمم هی بزرگ میشه و همینش درد داره. دردهای پریودی هم واقعا گاهی حس میکنم ولی ی ب ...

اوایلش عادیه، از این به بعد نشانه زایمان زود رس هست

درد زایمان با درد پریودی زیر شکم شروع میشه

معمولا هم با استراحت از بین میره، هر وقت درد داشتی استراحت کن

کجایی ک کولر میزنی من چسبیدم به بخاری 🥶😄 ی شب پهلوت رو آروم ببند و بخواب ببین بازم اینجوری میشه ، ...

بندرعباس 😂

خوشبحالتون،اینجا گرمه شوهرم گرماییه دیگه بدتر 

چجوری ببندم؟با چی؟میترسم بچه چیزی نمیشه؟یعنی رو شکممو ببندم؟