همه_قلبمی_۹۰ مدیر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 112 عنوان بنظرتون باردارم؟ + عکس بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 23 پست بچه ها وقت پریودیم فرداست یعنی فردا باید پریود بشم صبح تست زدم دیدم اینجوری شد و الان لکه های صورتی مانند میبینم بنظرتون مثبته یا منفی 1401/08/30 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیراخانمم عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 1146 علائم ندارم فقط زیادیییی گرسنه میشه در حدی که دستام از گرسنگی میلرزه مبارکه چندماه اقدام کردی ؟ چن سالته؟
همه_قلبمی_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 112 مثبته لکه صورتی رنگ نشانه لانه گزینیه اخه دو روز قبل هم لک صورتی کم رنگ داشتم لکی که فقط با دستمال ادم تودشو خشک میکنه ولی دوباره از دیشب تا امروز ساعتای ۷ شب هیچی نبود ترشح شفاف بود باز دوبارع الان که خودمو خشک میکنم یه کوچولو صورتیه
مهربون_خانومم عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2219 خوش به حالت من این ماه پری نشدم خریت کردم از ترس بیبی نزدم میخواستم فردابزارمامروز افتادم خونریزی عذاب وجدان دارم نکنه خونریزی سقطه؟اخه دیروز خیلی فعالیت داشتم کسی تجربه سقط داره یا اطلاعات کافی داره تورو خدا ب تایپیک قبلم ی سر بزنه کمک کنه بهم مَرآ قولیست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
همه_قلبمی_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 112 مبارکه چندماه اقدام کردی ؟ چن سالته؟ عزیزم اون پستی که واسه اون خانوم گذاشتم رو بخون
همه_قلبمی_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 112 عزیزم مثبتِ خوشبحالت الهی بسلامتی و دل خوش بگذره برات برای منم دعا کن امروز جواب ازم منقی شد الهی که به حق فاطمه زهرا خدا به توام بده
همه_قلبمی_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 112 خوش به حالت من این ماه پری نشدم خریت کردم از ترس بیبی نزدم میخواستم فردابزارم امروز افتادم خ ... من ندارم اطلاع عزیز دلم انشالله که نیست چیزی نگران نباش