2777
2789
عنوان

خاکشیروبارداری وزرشک

59 بازدید | 9 پست

بچه هامن نمیدونسم خاکشیر ضررداره الان ی لیوان اب وخاکشیرو ابلیموشکر قاطی کردم خوردم چون اب خالی نمیتونسم‌ بخورم یعنی خیلی ضررداره ۶هفته هستم . ظهرم تو سوپ یکم زرشک بود خوردم خطری داره الان بنظرتون شربت و ی لیوان زرشک هم توسوپ قاطی بود دوملاقه سوپ خوردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چیزی نمیشه زیاده رویش بده وگرنه هوسی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

نخاکشیر کلا ی لیوان بود اونم ته نشین شده بود زیادش ونخوردم هیچ .زرشکم درحدی ک توسوپ وزرشک پلو میریزن دراون حد 

نخاکشیر کلا ی لیوان بود اونم ته نشین شده بود زیادش ونخوردم هیچ .زرشکم درحدی ک توسوپ وزرشک پلو میریزن ...

نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد. زیاده روی خوب نیست اونچیزی ک شما خوردی فقط در حد هوس کردن بوده

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
زرشک وتوسوپ ریخته بودن رستوران اونجا سوپ خوردم فهمیدم زرشک هم داره 

آها. اگه اینجوری بود هر کی بچه نمیخواست به همین راحتی میرفت سقط میکرد. هر چی هوس کردی بخور. ولی در حد اعتدال. مثلا یه لیوان آب زرشک و پوره ش به شدت واسه بچه بده. 

آها. اگه اینجوری بود هر کی بچه نمیخواست به همین راحتی میرفت سقط میکرد. هر چی هوس کردی بخور. ولی در ح ...

ن کلا هیچ نصف قاشق زرشک هم توکل سوپی ک‌خوردم نبود . خاکشیر هم‌ فقط ی لیوان بااب سرد وابلیمو