2777
2789
عنوان

دعای برنده شدن در قرعه کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 50 پست
هربار‌خوندم دراومده ودقیق نمیدونم چندباربوده وهرچندتامیتونی.من۲۰۰تاو۵۰۰تابرداشتم تازه ۵۰تاهم بودهودو ...

اها مرسی قشنگم چند بار تاحالا با این کار اسمتون تو قرعه دراومد ؟ نفر اول دراومد اسمت ؟

چیز دگ ای نخوندی کار دیگه ای نکردی ندری دکری دعای خاصی ؟

ببخش سوالام زیادشد ممنون میشم جواب بدی همرو گلم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هربار‌خوندم دراومده ودقیق نمیدونم چندباربوده وهرچندتامیتونی.من۲۰۰تاو۵۰۰تابرداشتم تازه ۵۰تاهم بودهودو ...

عزیزم ببخشید ینی قبل ازاینکه شما صلوات برای سلامتی مادر امام زمان بفرستید اسمتون تو قرعه کشی ها درنمیومد همش تاثیر صلوات برای ایشون بوده ؟ 

میخواستم بدونم شاید مثلا خودت هم ادم خوش شانسی هستید ماشالله ؟؟

اها مرسی قشنگم چند بار تاحالا با این کار اسمتون تو قرعه دراومد ؟ نفر اول دراومد اسمت ؟چیز دگ ای نخون ...

نه عزیزم ذکردیگه نخوندم فقط صلوات ومن هردفعه خوندم نتیجه گرفتم دوتااولش خوندم دراومدو۳تادیگه هم ماه پنجم بودهمون ماه پنجم وهفتم نذروبرداشتم فرستادم دراومد.اشکال نداره عزیزم سواله دیگه وانشاله اسمت درمیادبخداتوکل کن.

نه عزیزم ذکردیگه نخوندم فقط صلوات ومن هردفعه خوندم نتیجه گرفتم دوتااولش خوندم دراومدو۳تادیگه هم ماه ...

@ضربانقلبم‍   عزیزم یعنی ۵ بار قرعه کشیای مختلف بود که هربار با این کار اسمت اول دراومد ؟ درست فهمیدم اره ؟

عزیزم خدا خیرررررررت بده سبب خیر شدی و صواب بزرگی کردی مهربونم 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 برات سوره ی کوثر خوندم به نیتت گلم خیلی لطف کردی عزیزدلم 

عزیزم ببخشید ینی قبل ازاینکه شما صلوات برای سلامتی مادر امام زمان بفرستید اسمتون تو قرعه کشی ها درنم ...

من چون لازم نداشتم مهم نبودبیفته فقط وقتایی که لازم داشتم نذروبرمیداشتم وردخورنداشت می افتاد.ولی شده هم همینجوری بیفته قرعه کشی که یکجا نفرآخربودم ویکجاهم ۵نفربه آخرافتاده ولی درکل قرعه کشی همه میگن خوش شانسی ولی همش باصلوات بوده غیرازاین بدشانسم.

من چون لازم نداشتم مهم نبودبیفته فقط وقتایی که لازم داشتم نذروبرمیداشتم وردخورنداشت می افتاد.ولی شده ...

اون موقع ها صلواتو نگفته بودی نفرای اخر افتاده بودی ؟؟

عزیزم توروخدا بدون اغراق بهم بگو قبل از این صلوات برای مادر امام زمان خوش شانس نبودی فقط وقتایی که صلواتو نیفرستادی اول میشدی ؟؟🥺🥺

اون موقع ها صلواتو نگفته بودی نفرای اخر افتاده بودی ؟؟عزیزم توروخدا بدون اغراق بهم بگو قبل از این صل ...

نه اون موقع صلوات نفرستادم.باورکن من فقط باصلوات هرموقع میخواستم دراومده فقط بایداعتقادداشته باشی