یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اها مرسی قشنگم چند بار تاحالا با این کار اسمتون تو قرعه دراومد ؟ نفر اول دراومد اسمت ؟چیز دگ ای نخون ...
نه عزیزم ذکردیگه نخوندم فقط صلوات ومن هردفعه خوندم نتیجه گرفتم دوتااولش خوندم دراومدو۳تادیگه هم ماه پنجم بودهمون ماه پنجم وهفتم نذروبرداشتم فرستادم دراومد.اشکال نداره عزیزم سواله دیگه وانشاله اسمت درمیادبخداتوکل کن.
عزیزم ببخشید ینی قبل ازاینکه شما صلوات برای سلامتی مادر امام زمان بفرستید اسمتون تو قرعه کشی ها درنم ...
من چون لازم نداشتم مهم نبودبیفته فقط وقتایی که لازم داشتم نذروبرمیداشتم وردخورنداشت می افتاد.ولی شده هم همینجوری بیفته قرعه کشی که یکجا نفرآخربودم ویکجاهم ۵نفربه آخرافتاده ولی درکل قرعه کشی همه میگن خوش شانسی ولی همش باصلوات بوده غیرازاین بدشانسم.