2777
2789
عنوان

من دلم میخواد نامزدم کمتر کار کنه!

283 بازدید | 12 پست
سلام بچه ها، من به تازگی نامزد کردم، میدونم کار کردن مرد خوبه، اما ایشون دیگه زیادی کار میکنه! من دوس دارم بره باشگاه، یکم فعالیت جانبی داشته باشه اما اون تا 9 سرکاره، 9 میاد شام میخوره و دیگه نهایتش 11 میخوابه :( اصلا حوصله فیلم دیدن و ... نداره، بهش که میگم میگه بعدا که بریم خونه خودمون اینجوری نیست دیگه. ولی بعید میدونم! راهکاری دارین که بدون اینکه حالت اجبار بگیره سوقش بدم به سمت باشگاه رفتن و فعالیت های اجتماعی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان پس یه جورایی ساعت کارش دست خودش نیست.بعدا اروم.اروم بهش بگو.کاش کارای ساختمونی رو.کمتر برداری تا بتونیم بیشتر استراحت کنی و به خودت برسی اینجوری ببینه به فکرشی شاید قبول کنه
از خداوند برایت چیزی میخواهم که جز خدا در باور هیچکس نمیگنجد...ارامشی که الان دارم ,مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم.......!!!
هرسری بحثش میشه میگه من باید پول دربیارم، کلا موفقیتش رو تو کار کردن میبینه. البته روزای تعطیل میمونه خونه. ما من دوس دارم ورزش کنه. یکم هیکلش رو فرم بیاد!! :))) لاغره طفلک یکم. اما نمیخوام بگم چون لاغزی برو باشگاه، ناراحت میشه
عزیزم بزار فعلا جوون است و نیرو کار داره کار کنه ولی در عوض سعی کن از جمعه ها و روزا تعطیل نهایت استفاده رو کنید کمیت تفریح مهم نیست کیفیت مهم تره
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
عزیزم مهندسهای برق اکثرشون این طوری هستن برادر منم دقیقا همینطوریه انگار کار نکنه نمیتونه نفس بکشه
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511