2777
2789
عنوان

رفتارتون باخانواده ی شوهر چجوریه

176 بازدید | 11 پست

خیلی راحتین باهاشون یا نه

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

قبلا خیلی صمیمی که چو بشم خوردم 

الان خیلی رسمی در حد سالی دو یا سه بار دیدن

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی راحت نیستم اما رسمی و خشک هم برخورد نمیکنم.هرجوری برام راحت باشه رفتار میکنم و نگران دیدگاه و فکر اونا نیستم.اونها هم عادت کردن به رفتار من و ناراحت نمیشن.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

نه البته من فقط یه برادرشوهر دارم که اینجا نیستن سالی یکی دوبار بیشتر نمیببینم همو. فقط پدر شوهر مادر شوهرم هستن که در کمال احترام باهم رفتار میکنیم نه اون قدر راحت و صمیمی نه اون قدر هم خشک. حد و حدود نگه میداریم. 

منو واقعا مثل دختر خودشون میدونن ،برادر شوهران مثل خواهرشون ،خواهر شوهران مثل دخترشون منو میدونن چون سنشون زیاده،

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁