یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میگم عزیزم تو که حاملگی مولار داشتی من الان میترسم بارداری خارج رحمی داشته باشم ...
ببین مولار خیلی فرق داره..من اول علائم حاملگی عادی رو داشتم تا دو ماه اول خوب بود همه چی بعد که رفتم ماه سوم پا درد و کمر درد شدید داشتم و لکه قهوهای بعد که رفتم فوق تخصص گفت آزمایش و ستون انجام بده بتام خیلی بالا بود و سونو گرافی مشخص کرد حاملگی مولار بعدشم کورتاژ انجام دادم..ولی خارج رحمی اگر باشه همون زمان که تشکیل میشه نشون میده علایمشو یکیش خونریزی گهگاهی با درد شدید چون مادرم در گذشته داشتن
با آزمایش خون مشخص میشه؟ یعنی بیبی چک اشتباه میگه؟
دوست من بی بی چک مشخص میکنه حامله هستی یا نه...میدونی که دکترا هم برای مسکین شدن میگن بعد بیبی چک آزمایش خون بدین...اینکه میگم آزمایش منظورم اینه وقتی بری پیش متخصص علائمتو براش بگی میگه برو این آزمایش رو بگیر و بیار حالا اسم آزمایش رو یادم نیست.ولی صد در صد با همون آزمایش و سونو مشکوک به حاملگی خارج از رحم مشخص میشه همه چی