2777
2789

بهم یه پولی قرض داده و من دیگه ندیدم بیاید توی سایت، ضمن اینکه خارج از کشور هم زندگی میکنه.

توروخدا ثواب داره شما که می تونید شماره تلفن شو پیدا کنید بهش اطلاع بدین به من پیام بده دلم براش خیلی تنگ شده🥺🥺 

توی یه شرایط سختی هم مادی هم معنوی کنارم بوده خیلی برام با ارزشه، تل گرام در ارتباط بودیم که گوشی من نا غافل همه برنامه هاش پرید و من چندساله ازش بی خبرم... 

اگر خواستید توی پی وی هم بهتون اطلاعات بیشتری میدم تا مطمئن شین قصد مزاحمت ندارم. ضمن اینکه اصلا تا بهش بگین مری طلا میدونه کی ام 

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون اگه میخواست خودش بهت پیام میداد

نه اونجوری نیس، مطمئنم یه چیزی شده که نیست 

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
@نی_نی_یار_پنج    

ممنونم

ماشالله تاریخ کاربری..من‌اون موقع اصلا نمیدونستم نی نی سایت هست از سال ۹۶ اومدم...چقدر زود عضو شدی

😁😁😁 از منم قدیمی تر هست.

کاشکی نی نی یار به حرمت قدمتم لااقل دوستمو پیدا میکرد برام 😕🥺