2777
2789
عنوان

تخمک گذاری و بارداری

226 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من تازه اومدم به جمعتون❤

من دوساله پراکنده اقدام میکنم ولی نشد.من پریودام 32روزه اس و 3تا4روز پریودم شدیده و بقیه ش تا 7روز لکه بینیه. دکترم این ماه بهم کلومیفن دادکه از روز 4پری شبی 2تا بمدت پنج روز خوردم بعدم گفت روز 16برم سونو بدم که بعدش امپول بزنم ولی رفتم سونو و توی جواب سونوم گفت نیاز نیس امپول بزنی چون تخمک گذاری کردی و تخمکت ازاد شده. حالا من روزای 11و 13 و 16 اقدام داشتم همش استرس دارم بنظرتون این ماه باردار میشم؟ تاثیر داشته؟ اگه تجربتون مث منه کمکم کنید

عکس سونوم هم میفرستم کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال داره .. باردار شي چون اقدام داشته بودي .. موعدت كي هست ؟ كيت تخمك گذاري استفاده نميكني ؟

موعدم احتمالا 15یا 16 اذر باشه خیلی استرس دارم دیگه خسته شدم

نه این ماه استفاده نکردم چون دکترم گفت روز 16 برو سونو که رفتم گفت روز 16دیر بوده برا اندازه فولیکول هات چون تخمکات ازاد شدن

موعدم احتمالا 15یا 16 اذر باشه خیلی استرس دارم دیگه خسته شدم نه این ماه استفاده نکردم چون دکترم گفت ...

زودتر از 16 برو .. ميدوني اون مايع آزاد شده يعني تخمك گذاري انجام شده .. انشالا كه باردار شي .. غصه نخور عجله نكن منم 40 سالمه تازه 4 ماهه اقدام كردم .. هر چي خدا بخواد وقت داري خدا رو شكر مشكل تخمك هم نداري .. شما از بعد پريودي پاك شدي يه شب در ميون به طور جدي اقدام كن ميشه ..

زودتر از 16 برو .. ميدوني اون مايع آزاد شده يعني تخمك گذاري انجام شده .. انشالا كه باردار شي .. غصه ...

مرسی عزیزم اره ماه بعدی اگه نشد زودتر میرم سونو

ان شالله به لطف خدا شمام دامنت سبز بشه زودتر عزیزم

اره همسرم ازمایش داد مشکلی نداشت 🙈

خدا رو شكر .. من فكر كنم شما درست حسابي اقدام نكردي .. چيزاي مقوي و گرم بخور .. دوره شما 32 روزه اس بينش 16 ميشه .. 2و3 روز قبل 16 و بعد 16 خيلي مهمه برات.. كيت تخمك گذاري مكس 14 بخر و  از سه روز بعد پاك شدنت بذار هر روز .. مياد دستت .. فقط كيت بايد هر دو خط رنگ هم باشه يا خط تست حتي پر رنگ تر باشه .. هر روز رو بنويس روي كيت كه يادت نره ..ايشالا كه اين ماه اقدام به موقع داشتي شده باشه و اون كيست لوتئال هم واسه لقاح باشه ..

خدا رو شكر .. من فكر كنم شما درست حسابي اقدام نكردي .. چيزاي مقوي و گرم بخور .. دوره شما 32 روزه اس ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ماه بعدی انجام میدم توکل برخدا ان شالله جواب بده ان شالله شماهم خیلی زود جواب بگیری عزیزم