2777
2789
عنوان

حالت تهوع

1051 بازدید | 16 پست

میشه بگین حالت تهوع بارداریتون از کی شروع شده و کسی هست که اینطوری نبوده باشه و هیچ مشکلی هم نداشته باشه؟ چون شنیدم امکان سقط بالاست در کسانی که تهوع ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من کلا تهوع دوبار تهوع داشتتم، به زور چن لقمه می خورم تو گلومه تا ساعت ها بعدش حالم بده فقط می‌گم کاش بالا بیارم و نمیارم

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

خیلی ها بودن هیچ علائمی نداشتن و بارداری کاملا سالمی داشتن

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
به خدا منم تعجب کردم ولی خودم یکبار بارداری پوچ داشتم دکتر گفت تهوع داری گفتم نه ،گفت خب این خودش نش ...

اونایی که تهوع دارن و قطع میشه احتمال داره سقط شده باشع نه کسی که از اول تهوع نداره

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود

[QUOTE=260161022]اتفاقا تو طب سنتی اسلامی مادرایی که تهوع ندارن یعنی مزاج خیلی سالمی دارن! من خودم از همون هفته اول ک ...[/QUO

البته درست میگین، من خودم مریض هم میشم زیاد تهوع نمی‌گیرم 

اونایی که تهوع دارن و قطع میشه احتمال داره سقط شده باشع نه کسی که از اول تهوع نداره

بنظرت اونایی که تهوع دارن سه هفته قطع میشه دوباره شروع میشه چی؟! من جزو این گروهم از هفته ۱۳قطع شد الان دوباره چندروزه شردع شده😥

زهد ریایی،جهل مقدس...
بنظرت اونایی که تهوع دارن سه هفته قطع میشه دوباره شروع میشه چی؟! من جزو این گروهم از هفته ۱۳قطع شد ا ...

اشکال نداره ، منم بعضی روزا زیاد بود بعضی روزا خوب بودم