2777
2789

الان سند بنام خورده؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر همین از اینکه شوهرم بخواد هدیه بهم طلا بده متنفرم

انگار دارن واسه خودشون پس انداز میکنن😏

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
از من به تو نصیحت اصلا به هیچ وجه کوتاه نیا من سر همین موضوع دو ماه قهر بودیم آخرش نزاشتم که بزنه هم ...

با خانوادش مشورت میکنه ،نمیزارن ،تمام تلاششونو کردن که فقط اون چند تا تیکه طلارو بفروشن

از من به تو نصیحت اصلا به هیچ وجه کوتاه نیا من سر همین موضوع دو ماه قهر بودیم آخرش نزاشتم که بزنه هم ...

چجوری قهر بودین یعنی از خونه رفتین ؟ چیکار کردی دقیقا عزیز

با خانوادش مشورت میکنه ،نمیزارن ،تمام تلاششونو کردن که فقط اون چند تا تیکه طلارو بفروشن

میدونم خیلی سخته و شرایطتت بده اما این واقعا درست نیست حق شماست زرنگیه درسته من و تویی نداریم اما به هر حال اون طلاها مال شما بوده آدم نباید از حقش بگذره شوهر من میگفت من و تو نداریم تو بچه کوچیک داری چطور میخوای بیای واسه کارای خونه ولش کن خودم میرم منم گفتم همون موقع بهش اگه من و تو نداریم خب همشو بزن به نام من

چجوری قهر بودین یعنی از خونه رفتین ؟ چیکار کردی دقیقا عزیز

نه از خونه نرفتم اما تمام اون دو ماه رو باهام قهر بود اصلا نه حرف میزد نه خرید میکرد نه هیچی اما به هر حال یه جورایی با وساطتت بابام و شوهر خواهر خودش و اینکه خونه هم داشت اون موقع گرون میشد مجبور شد اما هنوزم که هنوزه خالی گذاشته نزاشته دست بهش بزنیم فقط به نامم هست خونه خالی گذاشته الان 7 ساله

میدونم خیلی سخته و شرایطتت بده اما این واقعا درست نیست حق شماست زرنگیه درسته من و تویی نداریم اما به ...

خیلی باهاش بحث کردم الان قهریم ،میگه برو هر کاری میخای بکن من نمیزنم بنامت