من یه دوستی دارم از خودم 8 سال بزرگتره وکیل و تحصیلکرده ام هست بعد دوست پسرش ولش کرد این طفلکم عاشق پسره بود هنوز بعد 4 سال به زندگی برنگشته بعد به نظر من درد و دل و دوستی باید باشه اما روزی 12 بار به من زنگ میزنه همه انرژی منفیایی ک من 1000 بار شنیدم دوباره از پسره تعریف میکنه حالا این به کنار مثلا من جاییم نمیتونم جواب تلفنمو بدم یه طومار عظیمی برام مینویسه ک چرا جواب تلفنت ندادی بابا ادم با خواهر برادرشم روزی یه بار بیشر تلفنی حرف نمیزنه یا همش بهم ناخووداگاه استرس میده بعد دوبار من دلم سوخت این هزینه اسنپمو داد پسررو تعقیب کردم از هفته بعدیش گفتم نمیتونم گفت باشه قهر کرد یا مثلا از دوستای مشترک میپرسه بهتون تانیا زنگ زده یا نه اگ بگن اره به من میگه واس چی برای اونا وقت داری وااس من نه راستش از یه جایی به بعد یه نفر هر روز ناله تکراری کنه ادم خسته میشه تازه خودمم کلی انرژی منفی گرفتم برام اتفاق افتاد بهم خیلیم محبت کرده ولی خسته شدم یکی هر روز از ناا امیدی بگه توقع در دسترس بودن 100 درصدی داشته باشه ازت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم میسوزه براش ها اما واقعا رو اعصابمه همشم هر روز گریه و اینکه تو بههه من بگو چی کار کنم خب از دستم کاری ساخته نیست همشم میگ دوستام ک تو روزای سخت ولم کردن ایشالا به روز من دچار شن خیلیم محبت داشته بهم اما واقعا خسته کنندس ادم خودش مشکل داره یکیم هر روز ناله کنه
آخه میگی ذاتش خوبه شاید حرف زدن روش تاثیر بذاره شاید افسردگی و اضطراب داره بره پیش روانپزشک بهتر ...
افسردگی و اظطراب ک داره اما منم داره افسرده میکنه توقع داره تو همه جا همراه باشم در دسترس باشم بعضی روزا واقعا ادم دلش نمیخاد با کسی صحبت کنه یهو ساعت 2 نصفه شب گریه زاری ک پسره انلاین شد دوباره ارومش میکردم ساعت 9 صبح چشم باز میکردم یکی بهم بگه دیشب تا صبح نخابیدم فلان شد بهمان شد