2777
2789

سلام دوستان میخوام تا چند ماه اینده اقدام کنم برای بارداری

برا پسر دار شدن چه غذاهایی شانسو بیشتر میکنه لطفا هرکاری که میدونین اینجا بگید شاید به درد کسایی دیگم بخوره این تاپیک یک دختر دارم و میخوام بچه دومم پسر باشه اگ خدا بخواد

اینم بگم دکتر زنان رفتم آزمایش دادم گفت کمخونی و فقر اهن شدید داری قرص فروفروت داد گفت یک ماه بعد اینارو بخور دوباره آزمایش بده بیا تا ببینم برا اقدام اماده ای دیگه گفت دندون خراب داری درستش کن و پاپ اسمیر هم باید‌بدی ک من خیلی میترسم ی بار دادم چند سال پیش،  دارم قرص استرس هم مصرف میکنم ک باید برم راون پزشک قرصارو قطع کنم که هنوز وقت نشده برم ۱۵روز دیگه میرم آزمایش بدم ببینم دکترم چی میگه شمام راهنماییم کنید از الان چه غذایی های و چه کار های شانس پسر دار شدن بیشتر میکنه تا تو ماه های اقدام انجام بدم هفت سال جلوگیری طبیعی داشتم فقط این ماه ال دی مصرف کردم چهار روز عقب افتاد پری هام که خداروشکر امروز پریود شدم دکترم گفت تو ماه های اقدام شاید پنج شش ماه طول بکشه باردار بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.