2777
2789
عنوان

ای وی اف

55 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

روزتون بخیر عزیزای دلم

خانم های که ای وی آف کردن میشه بیان روندشو بگن،من یه سری دارو بهم داده شده برای پانکچر 

دکترم گفت روز سوم پریود در حین مصرف داروها برم مطبش،یکم استرس دارم چون ذخیرم پایینه،میشه کارهایی که انجام میشه و بهم بگین 

اگه میشه برام دعا کنین دوستان

طناب طاقتم به یه مو بنده تا پاره بشه

انشاالله ده برابرش به سمت خودتون برگرده 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

والله دارو رو مصرف میکنی و می ی سونو.اکر تخمکک به تعداد خوب داشتی میری پانکچر..یه بیهوشی و تخمک هارو میکشن...چند روز بعد زنگ میزنی که چند تا حنین تشکیل شد..به صلاح دکترت مچماه بعد میری برای انتقال..انشالله که خیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فقط خودتون مشکل دارین 

بله 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
در کنارش اصلاح سبک هم حتما انجام بده تا ان شالله هم تخمک و اسپرم  با کیفیت داشته باشین هم با او ...

اره دارم و همین کارو میکنم اما اصلاح سبک حداقل سه ماه زمان میخواد🥺من رفتم دکتر فرتی من و فرستاد برای ای وی آف اونم تازه اگه بشه🥺

والله دارو رو مصرف میکنی و می ی سونو.اکر تخمکک به تعداد خوب داشتی میری پانکچر..یه بیهوشی و تخمک هارو ...

مرسی از توضیحات کاملت قشنگم

التماس دعا دارم 🥺

عزیزم ی خانمی هست صاحب دوقلوشدن با ای وی اف کاربریش لغوشده ولی آی دیشودارم خواستی بدم برو ازش بپرس

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
عزیزم ی خانمی هست صاحب دوقلوشدن با ای وی اف کاربریش لغوشده ولی آی دیشودارم خواستی بدم برو ازش بپرس

اره ممنونتون میشم😍

تروخدا دعام کنین

اره ممنونتون میشم😍 تروخدا دعام کنین

خانم خیلی خوب ومومنی هستن حتما کمکتون میکنه درخواست دادم قبول کنین توخصوصی بدم

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
خانم خیلی خوب ومومنی هستن حتما کمکتون میکنه درخواست دادم قبول کنین توخصوصی بدم

مرسی عزیزدلم،ان شالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده

مرسی عزیزدلم،ان شالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده

قربونت باهاش حرف بزنین انرزی میگیرین و...

اره دارم و همین کارو میکنم اما اصلاح سبک حداقل سه ماه زمان میخواد🥺من رفتم دکتر فرتی من و فرستاد برا ...

اشکال نداره باز رعایت کن ان شالله نتیجه میگیری .

ذخیره ت چنده ؟ 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘