2777
2789

خانواده شوهرم اصلا احترام به زن بلد نیستن میگن فقط زن مهمون راه بندازه 

به زور یه لباس کفشی کیفی واسه زنشون میخرن باکلی منت

رستوران میبرن منت میزارن

باورتون نمیشه یه گرم طلا تو کل خاندان اینا پیدا نمیشه نه من نه اونیکی جاریم نه مادر شوهرم نه خواهر شوهم هیچی طلا نداریم 

شوهر من وضعش خوبه اما هیچ وقت برام نخریده همش وعده سر خرمن میده

ما بعد ۷ سال بچه دار شدیم گفت روز زایمان برات یه سرویس طلا میخرم 

فقط یه گل خرید که اونقدر قیمتشو جلو همه گفت اخرش دختر خاله خودش گفت چه خبرته یه گل خریدی

خودم خونه پدرم یه عالمه طلا داشتم همه رو ازم گرفت دیگه پس نداد 

هر وقت بهش میگم طلا خودمو  بدت وعده وعید بیخود میگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باورتون نمیشه چند ساله میگم یه گوسواره میخام اون روز ماشینسو فروخت تو حسابش ۵۰۰ یا ۶۰۰ میلیون پول داشت یه کوشواره مگه چقدر قیمتشه همه رو داد جنس مغازه اخرشم معلوم نیست چیکار کرد پولهارو بهش میگم ۲۰۰ هزل  بده بخدا قسم زورش میاد 

بعضی مردا اینجور بزرگ شدن یه گرد و خاک کن  داد و بیدا کن  اگر جواب نیده  اکر نه با ...

همه رو امتحان کردم جواب نمیده مثلا چند روز پیش قرار بود بخره دیشب دوباره زد زیر همه چیز 

اسي منم مثل تَو ام

نارحت نشئ 

ولي حس ميكنم از بي زبوني و بي عرضگي خودمونه

همينا گير يه سري زن ها بيوفتن ، همچين براشون خرج ميكنن

من خودم به شدت بساز و صبورم و همين كار رو خراب كرده

طوري كه زورش مياد برام خرج كنه

منم نه کسی برام طلا خرید نه چیزی. حتی سرویسی که پدرم برام خریدو فروختم ولی چیکار کنم همش قرض و بدهی داریم. میگه برات میخرم ولی میدونم اگه بخادم نمیتونه... زن ها باید خودشون پشتوانه داشته باشن اگه اغات اجازه میده کار کن پول درار و چیزای مورد نیازتو بخر. نزار کسی برات منت بزاره

اسي منم مثل تَو ام نارحت نشئ  ولي حس ميكنم از بي زبوني و بي عرضگي خودمونه همينا گير يه سري ز ...

ان شاء الله یه عروس گیر خانواده شوهرم بیاد پدرشونو دراره. چقدر اذیتم کردن و من بی زبون بودم دلم شکسته برام دعا کنید

ان شاء الله یه عروس گیر خانواده شوهرم بیاد پدرشونو دراره. چقدر اذیتم کردن و من بی زبون بودم دلم شکست ...

تسليم نشو 

من ميخوام عوض شم

واقعا هم داره تاثير ميكنه

خواسته هاتو واضح بگو ، بزار حس تامين كنندگيش تحريك شه 

تسليم نشو  من ميخوام عوض شم واقعا هم داره تاثير ميكنه خواسته هاتو واضح بگو ، بزار حس تامين ك ...

به شوهرم میگفتم هی شکسته تر میشد، همه کاراش شکست خورده پولش پیش مردمه بهش نمیدن زبون هم نداره به مردم بگه، خانوادشم حرف کم بهش یاد نمیدن، ان شاء الله کار جدیدش بگیره بتونیم خونمون رو عوض کنیم