2777
2789
مثلاً دستاش سیاه میشه

هر شغلی مخصوصا فنی ها یه معایب ویه حسن هایی داره 

همسر من مکانیکه واین مساله اصلا برام مهم نیست 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

سلام مکانیک که خودش یه هنره  هم شغل مناسبی هست وبحثش جداست؟ به نظره من هیچ جای نگرانی نداره حالا اگه خدای نکرده خودش مشکل داشته باشه باز یه چیزی 

👈سرم بالاس☝️چون بالا سرم خداس👆👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاً دستاش سیاه میشه

خب بشه. چه فکرا میکنی 

فقط چون تایم کاریشون دست خودشون نیست ممکنه گاهی خیلی طولانی بشه ممکنه شک کنم. وگرنه شغل پردرآمد وخوبیه 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

تو این شرایط بودم و قبول کردم

البته الان دیگه مکانیک نیست

خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده ها من مهاجرت میکنم قطعا و قطعا فقط به امید داشتن زندگی بهتر برای دخترن خدایا تو این راه کمکم کن
مثلاً دستاش سیاه میشه

بعضیاشون خیلی تمیزن‌.مهم اینه که تلاش می‌کنه و زحمت می‌کشه.اگه‌واقعا از لحاظ سطح تفکرش مثل خودش باشه قبولش میکنم

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

مثلاً دستاش سیاه میشه

چیزهای مهمتری از سیاهی دستاش هست،که اگه اونا اوکی باشن باید قربون دستای سیاهش بری که نشان دهنده زحمت و غیرتشه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
  پس نتیجه میگیریم دستای مکانیک رو باید بوسید

😂 😂 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
جراح هم دستش اسهالی وخونی میشه

نتیجه میگیریم زن مکانیک بشین نه دکتر وجراح😂

مثلاً دستاش سیاه میشه

ببین من شوهرم کارش داربسته ولی انقد باشخصیت و بافرهنگه و مرده که اصلا برام مهم نیست شغلش چیه ازاولم به خودشم گفتم برام مهم نیست مردم چه فکری میکنن و چی میگن حتی شده بارها بالباس کارش بوده باهاش رفتم بیرون حتی ثانیه حس خجالت و شرمندگی بهم دست نداد .و تاالانم هیچکس نگفته وای شغل فلانی اینه فلانه بیساره چون اول از همه شخصیت و اخلاق همسرمه که به چشم همه میاد و واقعا همه بهش خیلی احترام میزارن .مهم اینه که طرفت انسان باشه شریف باشه اخلاق و مردونگی داشته باشه .من ادمای تحصیل کرده اطرافم زیاده که بویی از شعور نبردن متاسفانه