الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط چون تایم کاریشون دست خودشون نیست ممکنه گاهی خیلی طولانی بشه ممکنه شک کنم. وگرنه شغل پردرآمد وخوبیه
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
ببین من شوهرم کارش داربسته ولی انقد باشخصیت و بافرهنگه و مرده که اصلا برام مهم نیست شغلش چیه ازاولم به خودشم گفتم برام مهم نیست مردم چه فکری میکنن و چی میگن حتی شده بارها بالباس کارش بوده باهاش رفتم بیرون حتی ثانیه حس خجالت و شرمندگی بهم دست نداد .و تاالانم هیچکس نگفته وای شغل فلانی اینه فلانه بیساره چون اول از همه شخصیت و اخلاق همسرمه که به چشم همه میاد و واقعا همه بهش خیلی احترام میزارن .مهم اینه که طرفت انسان باشه شریف باشه اخلاق و مردونگی داشته باشه .من ادمای تحصیل کرده اطرافم زیاده که بویی از شعور نبردن متاسفانه