2777
2789

اونایی که ایشون رو به بدترین شکل شماتت و قضاوت کردن، بنده امیدوارم سر خودشون بیاد تا بلکه درک کنن عمق ماجرا

استارتر عزیز، از من قدیمیِ این سایت بشنو

تاپیک زدن توی این سایت قلق داره! اگه عنوانت این بود که مادرشوهرم قراره برای همیشه بیاد با ما زندگی کنه الان جواب ها ۱۸۰ درجه فرق داشت!!

من عمیقا درکت میکنم. اونایی هم قضاوتت کردن امیدوارم سرشون بیاد تا بفهمن تا یه شرایطی رو تجربه نکردی حق نداری قضاوت کنی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی هم که ایشون رو قضاوت کردین و به بدترین شکل ملامت! توصیه میکنم تا دیر نشده ازش حلالیت بگیرین تا بلکه نیاد اون روزی که جای ایشون قرار بگیرین و خودتون رو بابت امروز لعنت کنید

استارتر دیگه واقعا داشت خیلی بی احترامی میکرد هرچی نباشه باید احترام موی سفیدش داشته باشه حالا اگه عروسشون  با مادر خودش همچون رفتاری داشته باشه همین اسی جرش میداد البته من اونجا چیزی نگفتم فقط خوندم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

من نمیدونم چی بوده اتفاق بدی بوده خوب بوده یاچی ولی دوست من یه نصیحت هم ازمن به شما،هیچوقت هیچ چیز بدی رو هرچند کوچیک برای دیگران ارزو نکن چون کاینات هس خدا هس...

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

خیلی هاشون به من که دفاع کردم توپیدن 

اینا عمرا یه لحظه تحمل یه مهمون یک روزه رو داشته باشند

همه شده بودن فرشته یهو

جالبه به من میگن چرا یاد گذشته می کنی کینه رو بریز دور

بلانسبت آدم خر نیست حافظه داره 

وقتی یکی داره گذشته تو رو تعریف می کنه 

مگه میشه یادت نیفته  و راهنمایی اش نکنی 😐

استارتر دیگه واقعا داشت خیلی بی احترامی میکرد هرچی نباشه باید احترام موی سفیدش داشته باشه حالا اگه ع ...

به مادر شوهرش بی احترامی می‌کرد؟

یک زنم که در هر شرایط آرامش خودمو حفظ میکنم🤞بعضی وقتا بدون اینکه بدونم چرا تا حد مرگ دلم میگیره😔
دوستانی هم که ایشون رو قضاوت کردین و به بدترین شکل ملامت! توصیه میکنم تا دیر نشده ازش حلالیت بگیرین ...

دقیقا خانومای اینجا عادتشون مخالف چیزی که میگی نظر بدن بقول شما فقط کافیه طریقه بیان و عوض کنی نظراتتم صدرصد عوض میشه