2777
2789

وکیلا الان خوابن 

صبح دادگاه دارن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیلا الان خوابن  صبح دادگاه دارن

زرگاشون بیار شدن قانون می خونن

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

ببخشید تو تاپیکت تاپیک‌زدم 🥺🥺🥺🥺

بچها من دوسال تو دوران عقدم 

و اینکه پدرشوهرم ۴۰ سالشه تن ب کار کردن نمیده شوهرم خرج خاتوادشو میده و توخیلی شرایط از من زده ب اونا داده 

و مادرشوهرم خیلی دوس داره شوهرشو ول کته ک بیاد با ما زندکی کنه 

و پدرشوهرم خیانت کرده و الان مادرشوهرم قهر کرده رفته خونه دخترش و اینکه میگه دیگ برنمیگردم پسرم باید منو نگهداره و با ی دختر جونش ک‌درس میخونه الان ما دنبال خونه اییم واسه مستاجری شوهرم میگه باید باما زندگی کته وگرنه تونمیخای طلافت میدم منم گفتم ی خونه‌واسه اوت کرایه کن ی خونه‌واسع من بنظرتو‌ن حکم قانونیش چیه شوهرم میتونه اینکارو کنه ینی هممون‌تو ی خونه من میتونم شکایت و تمکین بزنم نرم و درخواست ی‌خونه جدا بکتم ؟ 

مادرشوهرم دنبال بهانه بود واقعن و چند بار ب من گفت تو باید با پسرم مثل خواهر و بردار باشین میگید چیکنم از ی طرف تازه عروسم‌ دوس ندارم با اونا تو ی خونه باشم

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ⁦( ◜‿◝ )♡⁩  هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈  چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید »  ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄
از سهمیه تاپیک خودت استفاده کن پرررو

عزیزم چ طرز حرف زدن همسرم کابریمو داره نمیخام بفهمه حرفامو 

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ⁦( ◜‿◝ )♡⁩  هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈  چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید »  ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄
ببخشید تو تاپیکت تاپیک‌زدم 🥺🥺🥺🥺 بچها من دوسال تو دوران عقدم  و اینکه پدرشوهرم ۴۰ سالشه تن ...

وای چ سخت 

والا من الان تو قانونا خوندم قانون شماره ۱۱۱۱۴قانون مدنی که زن باید در سکنه ای ک شوهر تعیین می کند سکونت نماید مگر اینکه اختیار تعیین ب زن بدن

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡
عزیزم چ طرز حرف زدن همسرم کابریمو داره نمیخام بفهمه حرفامو 

اخی ایشالا خدا کمکت کنه

دیشب عضو شدی همسرتم کاربریت داره؟؟

اره 🤦🏻‍♀️ چتامو گذاشتم بخون بنظرت جدا شم بهتر نیست 

دوتا کاربریم تعلیق شد اینو باایمیل همسرم اومدم و داره کاربریمه