2777
2789

وکیلا الان خوابن 

صبح دادگاه دارن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیلا الان خوابن  صبح دادگاه دارن

زرگاشون بیار شدن قانون می خونن

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

ببخشید تو تاپیکت تاپیک‌زدم 🥺🥺🥺🥺

بچها من دوسال تو دوران عقدم 

و اینکه پدرشوهرم ۴۰ سالشه تن ب کار کردن نمیده شوهرم خرج خاتوادشو میده و توخیلی شرایط از من زده ب اونا داده 

و مادرشوهرم خیلی دوس داره شوهرشو ول کته ک بیاد با ما زندکی کنه 

و پدرشوهرم خیانت کرده و الان مادرشوهرم قهر کرده رفته خونه دخترش و اینکه میگه دیگ برنمیگردم پسرم باید منو نگهداره و با ی دختر جونش ک‌درس میخونه الان ما دنبال خونه اییم واسه مستاجری شوهرم میگه باید باما زندگی کته وگرنه تونمیخای طلافت میدم منم گفتم ی خونه‌واسه اوت کرایه کن ی خونه‌واسع من بنظرتو‌ن حکم قانونیش چیه شوهرم میتونه اینکارو کنه ینی هممون‌تو ی خونه من میتونم شکایت و تمکین بزنم نرم و درخواست ی‌خونه جدا بکتم ؟ 

مادرشوهرم دنبال بهانه بود واقعن و چند بار ب من گفت تو باید با پسرم مثل خواهر و بردار باشین میگید چیکنم از ی طرف تازه عروسم‌ دوس ندارم با اونا تو ی خونه باشم

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ⁦( ◜‿◝ )♡⁩  هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈  چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید »  ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄
از سهمیه تاپیک خودت استفاده کن پرررو

عزیزم چ طرز حرف زدن همسرم کابریمو داره نمیخام بفهمه حرفامو 

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ⁦( ◜‿◝ )♡⁩  هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈  چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید »  ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄
ببخشید تو تاپیکت تاپیک‌زدم 🥺🥺🥺🥺 بچها من دوسال تو دوران عقدم  و اینکه پدرشوهرم ۴۰ سالشه تن ...

وای چ سخت 

والا من الان تو قانونا خوندم قانون شماره ۱۱۱۱۴قانون مدنی که زن باید در سکنه ای ک شوهر تعیین می کند سکونت نماید مگر اینکه اختیار تعیین ب زن بدن

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡
عزیزم چ طرز حرف زدن همسرم کابریمو داره نمیخام بفهمه حرفامو 

اخی ایشالا خدا کمکت کنه

دیشب عضو شدی همسرتم کاربریت داره؟؟

اره 🤦🏻‍♀️ چتامو گذاشتم بخون بنظرت جدا شم بهتر نیست 

دوتا کاربریم تعلیق شد اینو باایمیل همسرم اومدم و داره کاربریمه