2777
2789
عنوان

بچهها من خیلی تنهام😢

26 بازدید | 6 پست

سلام بچهها من ٢٢سالمه و تو شهرغریب دانشجوم..هم درس میخونم هم سرکارمیرم کل وقتم پره...ولی انقده تنهام و نیاز ب ی همدم تو زندگیم حس میشه ک بخدا دیگ موندم چیکارکنم😢😢😖ازلحاظ ظاهرو اخلاقم چیزی کم ندارم جوری ک حتی دخترام ازم تعریف میکنن و دوسم دارن اما هییچ پیشنهادی نداشتم😢😖ازطرفی باهرکسی م نمیتونم وارد رابطه بشم دلم ی مرد واقعی میخاد بااختلاف سنی چن سال ک درکم کنه وبهم ارامش بدیم ..ی رابطه سالم ...ولی واقا نمیدونم باید چیکار کنم😢😢😖جار بزنم اخه! چراهیشکی واقا نمیاد سمتم چرا من انقد تنهام...همیشه م ازخدا میخام کمکم کنه 😢😢

ولی اصن هیچی ب هیچی بخدا نمیدونم چ مشکلی دارم اصن نمیفهمم😢

عزیزم چرا دنبال یه پسری من جنس خودمو خوب میشناسم خوشحالم برات که تا حالا با کسی نبودی هروقت حس کردی که میخوای با کسی وارد رابطه بشی بدون پاکی خودت رو به چه قیمتی میدی خدا میگه مواظب باشید بهشت رو ارزان نفروشید توهم واقعا به حالت قبطه میخورم که اینقدر تا الان پاک موندی دمت گرم هروقت نیاز به هم صحبت داشتی من با جون و دل حاضرم حرف های تو و مثل تورو بشنوم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قلب پاکی داری 

میشه خواهش کنم برام دعا کنی؟

میخوام اینماه جنین بکارم دعا کن مثبت بشم

خودتو ارزون نفروش به مردا

همشون تهش به زیر شکمشون فکر میکنن

متاسفانه تجربه ی تلخمه :)

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیزم چرا دنبال یه پسری من جنس خودمو خوب میشناسم خوشحالم برات که تا حالا با کسی نبودی هروقت حس کردی ...

حس میکنم همه اینادکارخداست...ک انقد ادم تو زنذگیمه از پسر و دختر ک همه از دم فقط رفیقن و نه کمتر و بیشتر...خودم فقط بایدحالخودمو خوب کنم و حواسم ب خودم باشه و تنها پشت و پناه خودم بشم...نمیخام زود ازدواج کنم نمیدونم ولی واقا نیازش توم حس میشه...ی حس تنهایی مضخرفی ازارم میده و جالب اینه قیافه م ب اونایی میخوره ک انگاذباصدنفره واین منم ک ب کسی محل نمیدم😆😆😆

عزیزم قلب پاکی داری  میشه خواهش کنم برام دعا کنی؟ میخوام اینماه جنین بکارم دعا کن مثبت بشم ...

چشم قربونت برممم حتمااا... اره فدات براهمینم تاحالا با مردی ارتباط نداشتم..خیلی غمگینه ک حتی بعد سلام احوالپرسیم میرن سر همون موضع 

چشم قربونت برممم حتمااا... اره فدات براهمینم تاحالا با مردی ارتباط نداشتم..خیلی غمگینه ک حتی بعد سلا ...

خوب میکنی همینجوری باش و لذت ببر 

بخدا مردا همشون نامردن،  استفاده ک بکنن ازت ولت میکنن.

ممنون بخاطر دعات💜

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..