2777
2789

یه پسرو دوست دارم چند ماهه بعد دوستم تنها کسی بود که میدونست من اینو دوست دارم 

دوستم رفته بود پشت من بد گفته بود به پسره بهش ابراز علاقه کرده بود پسره هم گند زد به شخصیت دوست من ردش کرد

دوستیمو باهاش بهم زدم همه دوستای مشترکمونم بلاک کردم میترسم شرش بهم برسه از طریق اینا 

خیلی داغونم فکر میکردم بهترین دوستمه:(((((

بش فک نکن

ب این اخلاق و صفت ادما عادت کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز تو شانس داری که پسره حقشو گذاشته کف دستش  یکی از دوستام که ارتباط خوبی باهاش داشتیم پسری ک ...

نمیدونم‌چجوری واقعا چجوریییی دلشون میزنه همچین کاری رو بکنن، اخه رفیق فاب لاشی؟ چجوری واقعا 

در خدمت شمام 😂💔 اره عزیزم  منم بلاک شدم دیگه 😑💔 ولی میدونی من عمیقااااا دوسش داشتم و این ...

ازدواج کردن یا دوست شدن؟

عجب پسره نامرد بوده دختره ام نامردی کرده بهت چیزی بهشون نگفتی؟

ازدواج کردن یا دوست شدن؟ عجب پسره نامرد بوده دختره ام نامردی کرده بهت چیزی بهشون نگفتی؟

نه رل هستن هنوز 

نه هییییییچی نگفتم 

شاید اگه میگفتم پسره برمیگشت سمت من ولی اون برگشتن مفت نمی ارزه 

البته این نظر منه نمیخوام زوری مال من باشه هرچند که خیییییلی دوسش داشتم و دارم ولی خدا شاهده که تو این مدت نع پیامی دادم کع رابطشون بهم بخوره و نه هیییچی 

دعام کن که از سرم بیفته یا اگه صلاحم هست و خودش دلش میخواد شهامت برگشت داشته باشه  ☹️💔

نه رل هستن هنوز  نه هییییییچی نگفتم  شاید اگه میگفتم پسره برمیگشت سمت من ولی اون برگشتن ...

افرین بهتر که طرف این ادما نرفتی افرین 

اگه برگشت هم قبولشون نکن اینا دیگه هیچ ارزشی ندارن بهت خیانت کردن