2777
2789
عنوان

مادرشوهرع حامله :///

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 65 پست
یا خدا ۳۸ سالشه مادرشوهرته؟ شما و شوهرتون چندسالتونه حس پیری کردم من ۳۷ سالمه دخترم ۵ سالشه😁

تاره میخاد دخترشم شوهر بده ۱۶ سالشه میگه زود حامله شو من نوه میخام خخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۸ ساله های اطراف ما پس چرا اینقدر؟!!!! ........ اصلا نمیتونم تصور کنم مادرشوهر توی این سن رو

بخدا همه اطرافیان ما دهه شصتین عروس دارن ولی ببینی میگی لابد ۴۰ ب بالان پیر شدن 

الان اون خخخ آخر پستتون چی بود؟ چقدر شما بی ادبی دختر عزیز ، الان تو جامعه ما خیلیا تو این سن مجرد هستند اکه شما حس میکنید اینکه در سن پایین عروس شدی افتخاری برات محسوب میشه و میتونی اینجا تو تاپیک فخر بفروشی بخاطرش سخت در اشتباهید عزیز من سعی کن سواد ااجتماعیت رو بالا ببری تا درک کنی خانم ها معیار های دیگه ایی غیر از ازدواج و زایمان هم دارند که بهش ببالند 

۸ سال از من بزرگتره عروس داره😁 من پسرم خردساله، هنوز بفکر دومی و سومی هم نیفتادم تازه، ولی ۳ تا خوب ...

هشت سال که خوبه

پنج سال از من بزرگتره و من مجردم

تازه هر وقت میگم برام دیر شده بقیه بهم میخندن و فکر میکنن خودمو لوس میکنم

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)