2777
2789
عنوان

دکلره یا، دکو کرم در بارداری

166 بازدید | 16 پست

بچه ها اگ تو بارداری از دکلره یا دکو کرم استفاده کنیم ضرری داره؟ ماه آخر میخوام رنگ کنم موهامو 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

رنگ مومخصوصاتوماه آخربه شدت مضره 

چون اون زمان ریه های جنین داره رشدمیکنه وممکنه خدایی نکرده جنین دچارآسم بشه 

شماکه ۸ماه ازخودت وتفریحاتت وخوراکی های موردعلاقت زدی این یه ماهم تحمل کن ورنگ نکن به خاطرنی نی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رنگ مومخصوصاتوماه آخربه شدت مضره  چون اون زمان ریه های جنین داره رشدمیکنه وممکنه خدایی نکرده ج ...

به ریشه نزنه بازم خطرناکه؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
رنگ مومخصوصاتوماه آخربه شدت مضره  چون اون زمان ریه های جنین داره رشدمیکنه وممکنه خدایی نکرده ج ...

والا من از دکترم پرسیدم گفت از ماه 8  ب بعد اشکال نداره سر بارداری اولمم گذاشتم اما نپرسیدم ک دکلره هم میشه یا ن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من تو بارداری اولم ۳ ماهم بود رنگ قهوه ای معمولی گذاشتم هم به موهام هم به ابرو هام  الانم فک م ...

مشکلی پیش اومد برات؟ 

والا من از دکترم پرسیدم گفت از ماه 8  ب بعد اشکال نداره سر بارداری اولمم گذاشتم اما نپرسیدم ک د ...

منم پرسیدم ولی دکترم گفت نذارچون بچه ریه ش کامل نیست ودچارمشکل میشه 

قرارنیست حتماپیش بیادولی ریسکه خیلی

منم پرسیدم ولی دکترم گفت نذارچون بچه ریه ش کامل نیست ودچارمشکل میشه  قرارنیست حتماپیش بیادولی ...

خب ماه آخر ریه اش کامله از 36 ب بعد ریه، بچه کامله

نه آخه رنگ معمولی بود با اکسیدان ضعیف  الانم باردارم موهام سفیدی زیاد داره ولی رنگ نمی‌ذارم ان ...

منم قبلا معمولی گذاشتم بچه اولم این یکی دلم هایلایت میخواد دیگه موندم

سلام به نظر من نذارید به ریسکش نمی ارزه چند ماه نذاشتی یه چند ماهم روش به خاطر نی نی گلتون. قدمشم پی ...

اتفاقا برا زایمان میخوام خوشگل کنم بعد برم😅😅😅