2777
2789

من خودم از اول سال همش سختی و عذاب کشیدم کلی اتقاقای عجیب داشتم😕دوستامم همینطور بیشترم مسائل. عاطفیشون برای شما چه طور خوب بوده؟

خووووب بوده خداروشکر ⁦❤️⁩

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالی پرررر از اتفاق های جوواجور

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

هم خوب بود هم بد 

بد بودنش به این بود که اون همه درس خوندم ولی از کنکور قبول نشدم و بازم دارم واسه کنکور میخونم

خوبش این که خدارو شکر رفتم پیش روانپزشک و حالم رو خیلی خوب کرد کلا انگار دوباره متولد شدم 

ایشالا از این به بعدش واسه همه خوب باشه

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
هم خوب بود هم بد  بد بودنش به این بود که اون همه درس خوندم ولی از کنکور قبول نشدم و بازم دارم ...

همیشه شکر میکنم که بعد ۱۵ سال دوباره متولد شدم 

خدایا شکرت که آرامش رو بهم برگردوندی🥺❤️

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
از دو روز قبل عید دعوای من و شوهرم شروع شد.... نزدیک بود خود کشی کنم  الان هم چند ماهه دعوای ...

خیلیااا امسال این مشکلات عاطفیو بی دلیل داشتن نمیدونم چرا مردا روانی شدن امسال