2777
2789

سرزنشنم نکنین لطفا ب خدا من تنها دغدغه م این نیست تو این وضعیت ولی رو مخمه

من تازه با یه پسری اشنا شدم تو دانشگاه 

خودم پیش قدم شدم و خب رل زدیم(به شدت سر به زیز خجالتی سنگینه) 

دوستام مدام حرفایی میزنن ک باعث میشه شک کنم بهش 

مثلا تو بیوش اول اسممو زده من اول مطمعن بودم واسه منه تا اینکه دوستم چندباری گفت یه دختر دیگم تو فالوراش هم اسم تو هست شاید برا اونه 

گفتم باشع 

باز امروز دوباره گف یکی از دوستام ازش امار رلتو گرفتم گفته میشناسمش با ی دختر نامی(هم اسم من) قبلا بوده نمیدونم هنوزم با اون هست یا ن 

دوستم همش میگه بیوش واسه اونه ن تو بازم گفتم باشه 

مثلا دوستای صمیمیمو البته مثلا واسم تولد گرف واسم  با دوستام مجبور بود هماهنگ کنه تا سوپرایز شم فالو کردع یا دوست دیگمو بعد تولد فالو کرد

رومخمه دوس ندارم دوربر اونا باشه چون دوستامو میشناسم چجورین

کاراشو رفتاراش نشون میده دوستم داره 

حالا حرفو ک همه پسرا میزنن و ما دخترام باور میکنیم 

هم میگم مهم نباشه واست توام اونو به چشم سرگرمی ببین باز میره رو مخم هم اینک دوستامو فالو میکنه هم اینکه واسه بیو ک اول اسممو زده بهش شک دارم

به نظرتون چجوری به روش بیارم؟! بی اهمیت باشم نسبت بهش؟ واسع این دوستامو فالو نکنه بگم بهش؟ یا واسه بیو ازش چجوری بپرسم لطفا بگینننننن لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.