2777
2789

اگه مشکل جدی با شوهرت نداری بیار.

الان وقتشه .پسرت بزرگ بشه دیگه فاصله سنیشون اجازه نمیده باهم بازی کنن.

بهترین فاصله سن بنظر خودم سه ساله .

دخترمنم نزدیک ۷ ساله .خیلی دوس داشتم بچه دومم بیارم اما اوصاع زندگیم اجازه نمیده.

خودم و دخترم رو هواییم

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم نزدیک ۶ساله و دومی هم ۴ماهه. بشدت مخالف دو بچه بودم و میگفتم فقط یکی. پسرم خیلی بچه دوست بود و هست و دقیقا مثل پسر شما با بغض میگفت دوستام خواهر دارن برادر دارن من ندارم. فقط بخاطر این حرفش تصمیم گرفتم دومی رو هم بیارم. الان میگم کاش زودتر اورده بودم. پسرم شاد تر شده خیلی عاقلانه تر برخورد میکنه اعتماد بنفسش بیشتر شده. زندگیمونم انگار گرمتر شده. البته سختیای خاص خودشم داره ها. بالاخره دوتا بچه هندل کردنشون خیلی سخت تره تا یکی

من با اینکه برام سخته ولی بخاطر بچم سال دیگه اقدام میکنم ۵سالگی انشالله دومی بیاد دیگه ۳تا۵طال بهت ...

سلام عزیزم شما همون بقچه کاربر قدیمی هستی لغو کاربری شده بودی ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

مطمئنا هرچه فاصله کمترباشه خیلی بهتره چون بچه ها باهم مانوس ترن خودتونم یه هو دوتا را باهم بزرگ میکنی بعد راحت میشی فاصله که بندازی سالها گیر بچه کوچیکی وبیشتر انرژی صرف میشه ....ضمناتک فرزندی واقعا برای بچه ها خوب نیست اگر دور ازجون پدرومادر نباشن بچه ها تواین دنیا پرمشکلات تنهان 

عزیزم من بعداز هشت سال بچه دومم به دنیا اومده الان خیلی پشیمونم که زودتر اقدام نکردم

واقعا تفاوت سنی زیاد خوب نیست.. الان دخترم درس داره وبچه نوزادواقعاسخته

ولی دوستم بچه هاش پشت سرهمی بودن هم همبازی بودن هم بعداهردودانش آموزبودن درهمه مراحل تقریبا نیازهاشون مشابه بود خیلی خوب بود

تو این اوضاع نابسامان اولی هم اشتباهه 

اون که کاملا موافقم،ولی شرایط کشور زمان میبره درست بشه و اون زمان که درست بشه شاید برای مادر شدن دوباره ما دیر شده باشه 

عزیزم من بعداز هشت سال بچه دومم به دنیا اومده الان خیلی پشیمونم که زودتر اقدام نکردم واقعا تفاوت سن ...

دقیقا نگرانی من همین ،ولی نمیدونم چجوری این باید به همسرم بفهمونم 

دقیقا نگرانی من همین ،ولی نمیدونم چجوری این باید به همسرم بفهمونم 

تو این شرایط سخت ازهر لحاظ شهامت زیادی میخوادبچه دارشدن

ولی بالاخره باید راضی کنیدهمسرتونا سن خانوما وقتی بره بالا دیگه سخت میشه

با اینهمه دو دلی نه اونم‌تو این شرایط ،به حرف شوهرت گوش کن حداقل تا چند سال دیگه 

اگر به حرفش گوش کنم ،بعدها بچه ها از لحاظ سنی اصلا مناسب هم نباشن چی آخه...مثلا الان خودم یک خواهر دارم که وقتی خونه اس بیشتر بهم خوش میگذره دوست دارم توی سفر ها باشه ،دوست دارم زودتر بچه دار شه من خاله بشم ...