2777
2789
عنوان

پشت کنکوری شدن

39 بازدید | 12 پست

من پایه دوازدهمم هیچ امیدی ندارم به کنکور امسال

با پایه ضعیف و وقت کم و درسای سخت و تنبلی خودم مطمئنم امسال هیچی نمیشم 

مدرسه هم باید برم تا دو ظهر یعنی با خستگیه مدرسه و کمتر شدن وقتم واقعا هیچ امیدی به قبولی ندارم

همه اطرافیانم میگن پشت کنکور نمون و اینا 

آخه چرا من حتی یه ذره هم واسه امسال به خودم فشار نیاوردم یعنی اگه پشت کنکور بمونم احتمال قبولیم بالاتر نمیره ؟ 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

بزرگترین اشتباه زندگیتو نکن پشت کنکور موندن راحت نیست از الان شروع کنی منظم و اصولی بخونی رتبه دو رقمی میاری حتی اگه صفر باشی 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

عزیزم هنوززز کلی وقت داری، اگه پشت ننکور بمونی اونموقع میفهمی یه ماه هم یماه بوده ،از دست نده این فرصتو ،اگع نشد میمونی از الان بخوای تصمیمتو بزاری پشت کنکور بمدنی اشتباهه چون نه امسال میخونی نه سال دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از الان اصلا به پشت کنکور موندن فکر نکن..فکر به اینکه وامیستم سال بعد میخونم باعث میشه تلاشت واسه کنکور امسال کم تر شه..همه تلاشتو واسه کنکور امسال بکن اگه خدایی نکرده نتیجه دلخواهتو نگرفتی به پشت موندن فکر کن

کاملا ب خودت بستگی داره، یکی رتبش بهتر میشه یکی بدتر.... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

خیلی استرس دارم احساس میکنم دارم نابود میشم همه همکلاسی هام بدون استرس آماده کنکورن حتی واسه کنکور دی ☹️

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
عزیزم من پیگیر بودم تاپیکت ترکید فکر کنم  به کراشت گفتی؟

اره عزیزم گفتم ، قرار شد اشناشیم ولی انگار دو دل بود،گفت باید خانواده ها بدونن حتما به خالش بگه واین حرفا،نمیدونم چیشد بعد گفت نه فعلا مناسب نیست و این مدل اشناییا خوب نیس 

اره عزیزم گفتم ، قرار شد اشناشیم ولی انگار دو دل بود،گفت باید خانواده ها بدونن حتما به خالش بگه واین ...

باز خوبه گفتی حداقل تکلیفت مشخص میشه 

چون داستانامون شبیه همه منم به یه دانشجوی پزشکی کراش دارم😂🤕