2777
2789
عنوان

هر کی موهاش کمه بیاید براتون بگم چطور معجزه رویش مجدد موهامو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 371935 بازدید | 318 پست
سلام ممنون من دوساله دارم میزنم همون اولا میتونی فرقتو باز کنی صاف صاف و جلو نور لامپ تو آینه ببینی ...

ممنون برام وقت گذاشتی

دقیقا مثل خودت یه روز درمیون میزارم سه ساعت بمونه

فقط قرص کمر توش نیست زیاد

ممنون برام وقت گذاشتی دقیقا مثل خودت یه روز درمیون میزارم سه ساعت بمونه فقط قرص کمر توش نیست زیاد

من خودمم دیگه قرص کمر نمیریزم تو مخلوطم جز اصلی حنا و پودر آسیاب شده نخود خام و سدر و مورد با جوشانده همین اسکراب سر هم با نمک دریا و سرکه سیب همین هفته ای یکبار اسکراب خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه دوستان و خانم های عزیز - مرسی از دوست عزیزی که توضیح برای پرپشتی مو دادن.

من هم حرف ایشان  را تایید می کنم و اضافه می کنم:

اگر رنگ حنا رو دوست ندارید شیره حنا رو استفاده کنید قوی تر از حنا هست ( 1 پیمانه حنا رو با مقدار 2 پیمانه آب از 8 تا 24 ساعت خیس کنید این میشه شیره حنا که دیگه رنگ نداره اما تاثیرش بیشتره) + آرد نخود خام + آب برنج خیس کرده یا آب برنجی که آبکش می کنید + مقداری رز ماری + کمی آب پیاز + نمک +قرص کمر + زرده تخم مرغ + اگه بتونید کمی هم دنبلان اضافه کنید + مقداری قهوه.  همه رو مخلوط کنید 2 تا جوش بزنه سر گاز. بعد به موهاتون بزنین با نایلون و روسری 2 - 3 ساعتی ببندید و در حمام آبکشی کنید

بعد از شستن اگه دوست دارید موهاتون براق و  شفاف تر باشه یکی دو قاشق عسل + کمی آلوئه ورا یا آب کدو حلوایی با کمی نمک دریا + یک قاشق چایخوری روغن نارگیل .و کمی سرکه یا آبلیمو رو سرتون حدود 2 - دقیقه ماساژ بدین آبکشی کنید . 

سلام عزیزم متشکرم بخاطر اینکه حداقل منو امیدوار کردی من موهامو بخاطر مشکلات هورمونی و پلی کیستیک بودم از دست دادم وتنها امیدم همین راهنمایی های شما هستش

من باید  یک روز درمیان بابونه یا تخم‌شنبلیله رو‌ دم کنم بعد با حنا مورد پودر داخل قرص کمر سدر و ارد نخود خام قاطی کنم و بزارم رو سرم و با نایلون و شال بزارم ۳ ساعت بمونه   بعد هفته ای دوبار  نمک دریا و سرکه سیب اسکراب کنم درست متوجه شدم؟؟     تنها جایی که متوجه نشدم این بود که اسکراب سرکه سیب و نمک چقدر باید رو موهام بمونه    لطفا راهنماییم کنید ممنون

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش
سلام عزیزم متشکرم بخاطر اینکه حداقل منو امیدوار کردی من موهامو بخاطر مشکلات هورمونی و پلی کیستیک بود ...

اسکراب یعنی بمالی به کف سرت تا سلول های مرده از بین برن کامل کل کف سرتو اسکراب کنی کافیه عزیزم این ها باید بشن روتین همیشگی موهات 

سلام عزیزم متشکرم بخاطر اینکه حداقل منو امیدوار کردی من موهامو بخاطر مشکلات هورمونی و پلی کیستیک بود ...

هفته ای یبار اسکراب کافیه برای خارش سر هم خوبه

سلام عزیزم میخواستم بپرسم هنوزم از این ترکیب حنا واسه موهات استفاده میکنی؟من دو ماهی میشه فقط نخودو خیس میکنم شب تا صبح بعدش همراه آبش پودر میکنم با تخم مرغ محلی و یکم روغن زیتون میزنم به سرم بعد از دو ساعت میشورم میخواستم از ترکیبی که شما گفتی استفاده کنم شاید موهام رشد کنه و دربیاد خیلی موهام ضعیف شده کوتاهش هم کردم خیلی ناراحتم تنها آرزوم اینه موهام مثل قبل پر پشت بشه و بلندشه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

سلام عزیزم میخواستم بپرسم هنوزم از این ترکیب حنا واسه موهات استفاده میکنی؟من دو ماهی میشه فقط نخودو ...

نخود بده بیرون برات آسیاب کنن اینجوری که شما گفتید واقعا سخته آره من هنوز استفاده میکنم ترکیب حنا مو رویشم خوبه خداروشکر ولی چون ریزش داشتم حجم موهام زیاد نشده بود الان روزانه جوشانده بابونه و نعنا وآویشن میزنم ریزشم هم کمتر بشه عالیه

نخود بده بیرون برات آسیاب کنن اینجوری که شما گفتید واقعا سخته آره من هنوز استفاده میکنم ترکیب حنا مو ...

من توی اقدامم حنا یا این ترکیب توی بارداری هم میشه زد به مو؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

نه اصلا نباید بزنی تو بارداری

حتی نخود و تخم مرغ هم نزنم ؟

تو بارداری نمیشه هر چیزی زد باید با دکترت مشورت کنی ولی اگه اقدامی بزن مشکلی نداره

سلام استارتر جان

من ناگهانی با تاپیکت اشنا شدم

۲ساله ریزش دارم الان بشدت موهام کم شده 😭😭😭و کف سرم پیداست

دکترم رفتم ماینوکسیدیل میدن که نزدم داروهارم تا میخورم خوبم ولی خب فقط ریزشو قطع می‌کنن من دنبال رویشم

منم موهام چربه.جوری که امروز برم حمام پس فرداش انگار ده ساله نرفتم☹️

یه سوال دارم

اینجوری که متوجه شدم گفتی یه روز درمیون حنا و نخود و مورد و سدر و....اینا بزارم و هفته ای یه بارم اسکراب درسته؟؟؟؟

اینجوری موهام چه رنگی میشه؟؟؟یه روز درمیون میشه موهام نارنجی نمیشه؟؟چون از جلو کف سرم پیداست کف سرم نارنجی نمیشه دیگه غیرقابل تحمل شم😭😭😭😭😭😭

بعد ببخشید شما اسم شامپوتون چیه؟؟؟؟بنظرت چهل گیاه و سبغ تاثیری داره بخرم در کنار اینا یا نه ؟؟؟