2777
2789
عنوان

هر کی موهاش کمه بیاید براتون بگم چطور معجزه رویش مجدد موهامو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 372053 بازدید | 318 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اگه کف سرم موهام در بیاد و پرپشت بشه  دعات میکنم عزیزمممم😔😔😔😔 کم مویی  و دیده شدن ...

سلام عزیزم یه روش جدید که من برای موی ابرو استفاده کردم و عالی نتیجه داد رو بهتون معرفی میکنم.رشد مجدد موی ابرو و سر هست اسمش اف ال تی هست .اصلا هم تزریقی نبود عالی بود یه کوکتل روی ابروهام ریختن و با دستگاه حالت خاروندن پوستم انجامش دادن و بعد از ۴۵ تا ۵۰ روز موهای ابروم دراومد و سه چهار ماهم ادامه دادم برای ضخامت موهای ابروم.

الانم برای موهای سر خودم و همسرم دارم میرم.عالیهههه

اگر دوست داشتید این شمارشونه بپرسید ازشون. هزینه شم به اندازه مزو و پی ار پی بالا نیست. 

۰۹۱۹۵۵۸۱۳۶۳

همونه

سلام عزیزم از این ترکیب حنا و پودر نخودر و سدر و مورد میشه برای ابرو هم استفاده کرد؟ 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

روغن کرچک بزن

اتفاقا دارم میزنم گفتم ترکیب شما رو هم امتحان کنم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

سلام عزیزم خوبی من یه ماهه دارم از ترکیبه تو میزنم میشه بیای بگی موهات پر شده ؟نیاز به انگیزه دارم ...

سلام ممنون من دوساله دارم میزنم همون اولا میتونی فرقتو باز کنی صاف صاف و جلو نور لامپ تو آینه ببینی بیبی هرهاتو ولی صبر زیادی میخاد باید برایش تو روتینت مثله بدن سازی به یه سال و دو سال نیس زمان بره ولی نتیجه میده مثله مسواک زدن و حمام رفتن برات باید باشه خودت میتونی با باز کردن فرق سرت بیبی هر ها رو ببینی پس پیشرفت داری رویش مجدد داری ولی اینکه موهات حجم پیدا کنه استمرار و صبر میخاد رو چند سال حساب کن که به مو عالی داشته باشی من الان دیگه خداروشکر کلی مو جدید دارم و غصه اینکه پوست سرم پیدا بشه ندارم ولی برا اینکه حجم مو هام زیاد شه حالا حا لا ها باید بزنم

سلام عزیزم خوبی من یه ماهه دارم از ترکیبه تو میزنم میشه بیای بگی موهات پر شده ؟نیاز به انگیزه دارم ...

من همون اولا یعنی ماه اول موهای جدید دیدم باید مرتب بزنی مرتب مو جدید درمیاری باید کلا تو روتینت باشه