2777
2789

سلام دوستان

من قرارِ برم تو یه مغازه فروشندگی کنم.

پوشاک کودک هست.

واسه سایز دادن خیلی استرس دارم ، مثلاً بگه سایز بچه منو بده پرو کنه من چجوری باید تشخیص بدم چی اندازش میشه.

یا مثلاً کلا طرف رو نیاورده باشه بخواد سنش رو بگه من سایز بدم...

میشه راهنماییم کنید

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایز بندی اکثرا طبق سن و سال هست

مثلا سایز 0 برای نوزاد تازه به دنیا اومدس

سایز 1 برای ۱ تا ۳ ماه

سایز ۲ 3تا ۶ ماه

سایز ۳ ۶ تا ۹ ماه

سایز ۳۰ برای ۹ ماه تا یکسال

سایز ۳۵ یکسال تا ۱۸ ماه

سایز 40 ۱۸ ماه تا ۳ سال

سایط ۴۵  ۳ سال تا ۵ سال

من حدودی گفتم اینارو بازم طبق جسه بچه ها و مارک لباس فرق دارن یک مقدار

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
عزیزم تو نت سرچ کن جدول سایز کودک، اونو تو گوشیت داشته باش  ضمن اینکه شماره ها از یک سه ماه سه ...

مرسی عزیزم ، وقتی حضوری میاره بچه رو من از هیکل بچه چجوری تشخیص بدم چه سایزی باید بهش بدم؟ 

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

فوقش اینه که تن بچه میکنه اندازه نبود یکی دیگه ازت میگیره

همه فروشنده ها همینن

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
سایز بندی اکثرا طبق سن و سال هست مثلا سایز 0 برای نوزاد تازه به دنیا اومدس سایز 1 برای ۱ تا ۳ ماه ...

مرسی عزیزم، بعد از صاحب کار باید بپرسم تعویض و تخفیف داریم یانه ؟ یا بپرسم ضایس؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

فوقش اینه که تن بچه میکنه اندازه نبود یکی دیگه ازت میگیره همه فروشنده ها همینن

اره ،درسته 

مرسی عزیزم، بعد از صاحب کار باید بپرسم تعویض و تخفیف داریم یانه ؟ یا بپرسم ضایس؟ ممنون میشم راهنمایی ...

بله عزیزم حتما بپرس ازشون چون هر مغازه ای فرق داره قانونش و اینا اصلا هم خجالت نکش 

موفق باشی دوست خوبم🥰

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بله عزیزم حتما بپرس ازشون چون هر مغازه ای فرق داره قانونش و اینا اصلا هم خجالت نکش  موفق باشی ...

مرسی که جواب سوالامو دادی مهربون😍

بله عزیزم حتما بپرس ازشون چون هر مغازه ای فرق داره قانونش و اینا اصلا هم خجالت نکش  موفق باشی ...

یه سوال دیگه هم میشه بپرسم؟ببخشیدا

اگه قیمت ها رو نزده بودن چیکار کنم دفعه اول یادم بمونه همش نپرسم ازشون؟

یه سوال دیگه هم میشه بپرسم؟ببخشیدا اگه قیمت ها رو نزده بودن چیکار کنم دفعه اول یادم بمونه همش نپرسم ...

خواهش میکنم عزیزم

الان اکثرا قیمت میزنن روش و اگه نداشته باشن لیست قیمت مینویسن میتونی از رو اون‌نگا کنی😍

خواهش میکنم عزیزم الان اکثرا قیمت میزنن روش و اگه نداشته باشن لیست قیمت مینویسن میتونی از رو اون‌نگ ...

بازم ممنونم ازتون🥰

مرسی عزیزم ، وقتی حضوری میاره بچه رو من از هیکل بچه چجوری تشخیص بدم چه سایزی باید بهش بدم؟ 

اول ازش بپرس چند وقتشه، بعد نسبت به سنش و سایزبندی بیار لباسو بگیر پشت بچه استینارو چک کن که اندازه باشه، قد و پهنای لباسم چک کن. چون بعضی بچه ها ریزترین یا درشت تر حتما چک کن.