2777
2789
عنوان

افتادگی میترال و درد قلب😣

190 بازدید | 26 پست

افتادگی دارم خیلی درد میگیره چیکار کنم با دردش ؟

خیلی اذیت کنندس کنکوریم اصلا نمیتونم بخونم 😣

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
منم خیلی درد داره اما دکتر نرفتم ببینم چیه

افتادگی داری؟

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوری ام  فقط پراپانول و دیگر هیچ😭😞

خیلی اذیت میکنه تنگی نفس درد شدید😭😭

خطرناکه یعنی؟

نمیدونم والا از کودکیم درد داشتم یکبار ۱۵ سال پیش رفتم دکتر ۲۲سالمینا بود اکو دادم گفت مشکلی نیست ام ...

باز برو اکو شاید افتادگی داری 

منم میخام درس بخونم ولی درد امونم رو بریده

حتما دکتر قلب برو من پارسال همینطوری بودم امسال همراه با تنگی نفس دکترای تاپ تهرانم رفتم فایده نداشت ار استرس زیاده. 

دندانپزشک هستم سوال دارید، بپرسید  به جای اینکه سعی کنی جواب آدم های منفی را بدهی،لذت سکوت را تجربه کن...👩‍⚕️
باز برو اکو شاید افتادگی داری  منم میخام درس بخونم ولی درد امونم رو بریده

اصلا خطرناک نیست خیلیا این مشکل رو دارن منم دارم برا دردش معمولا دکتر پرانول میده 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
حتما دکتر قلب برو من پارسال همینطوری بودم امسال همراه با تنگی نفس دکترای تاپ تهرانم رفتم فایده نداشت ...

واقعا تنگه نفسی  بخاطر  قلبه ؟ آخه من هم افتادگی دارم هم  رفلاکس معده  خیال میکردم  تنگه تفسیم از  معده ام هس   دوتا پله بالامیرم یافعالیت تندی دارم   نفسم میره  . ریه  امم مشکلی نداره   

واقعا تنگه نفسی  بخاطر  قلبه ؟ آخه من هم افتادگی دارم هم  رفلاکس معده  خیال میکر ...

بله از تنگی نفس من واقعا دارم عذاب میکشم و هیچ راهکاری جز این ندارم

دندانپزشک هستم سوال دارید، بپرسید  به جای اینکه سعی کنی جواب آدم های منفی را بدهی،لذت سکوت را تجربه کن...👩‍⚕️
حتما دکتر قلب برو من پارسال همینطوری بودم امسال همراه با تنگی نفس دکترای تاپ تهرانم رفتم فایده نداشت ...

رفتم دکتر گفت افتادگی میترال داری هفف منم تنگی نفس دارم هم درد که میزنه به کتف 

استرس کنکور هم دارم که اصلا قابل تحمل نیست 😣😣