2777
2789
عنوان

چرا نمیمیرم

107 بازدید | 13 پست

صبح ها 6صبح با بی میلی از خواب بیدار میشم مامانم موهامو میبنده ود کمال غم و ناراحتی لباس هامو میپوشم از اینکه قراره به مدرسه برم و هیچ تکلیفی ننوشتم و درسی نخوانده ام در مقابل همکلاسی هایم که همه شان از سطح علمی بلایی برخورد دارند چون سخت د تلاشند رمقی برای تلاش ندارم کل کلاس راه با خواب الودگی میگذرانم و 4غروب به خانه بر میگردم میخوابم تا از دردی که بر من وارد است فرار کنم زندگی لجن واری دارم از صبح تا شب چند کلمه ای بیشتر حرف نمیزنم و با یاس و ناامیدی زندگی خودمو سپری میکنم دردناک تراز همه اینها اینست که من برعکس تمام چیزی که گفتم بودم زندگی درد الودم که تمام بدنم سر است و استرس و ناتوانی که دارم  خستم فقط بیش از یک سال که اینطوریم نمیدونم چیکار کنم فقط از خدا میخوام بکشتم🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوب این راهش نیست پاشو ایندتو بساز

اونی ک داره درس میخونه لزومن سطح هوشی بالایی نداره اینو از من بدون از کسی که تجربش کرده و داره باهات حرف میزنه

استمرار تلاش جا نزدن و ادامه دادن در روز های سخت تنها راه موفقیته

من خودم توی دوران راهنمایی درسامو میخوندم و معدلم بالا ۱۹ بود اومدم دبیرستان درسارو درست نمیخوندم کرونا اومد و انلاین شد کلن پر پر شد درسام به زور میخوندم و معدلم خیلی افت داشت پشت کنکور موندم روحیمو باختم جا زدم :/

دوباره دارم تلاش میکنم

با تلاش استمرار مرور کردن و جا نزدن موفق میشی بهت قول میدم

از رابطه احساسی هم دورشو اگه زیر ۱۸ سالی

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

چیزای که بهت روحیه و انگیزه میده رو پیدا کن و هرروز سعی کن انجامشون بدی کارایی ک باعث خستگی و خاب الودگیت میشه کمتر کن ، به آیندت فکر کن اگه میخای اینتوری ادامه بدی چجوری میشه دوس داری به اون مرحله برسی که ی عمر حسرت و پشیمونی بکشی؟ تکونی بده به خودت  ، اینده رو تصور کن که چقد میتونه قشنگ باشه اگه تغییر بدی به خودت

چیزای که بهت روحیه و انگیزه میده رو پیدا کن و هرروز سعی کن انجامشون بدی کارایی ک باعث خستگی و خاب ال ...

بخدا نمیشه حتی اگه غلطیم بکنم نمیشه اون چیزی که میخوام بشم