2777
2789
عنوان

لطفا گزارش نزنید(بیایید از گمشدگان بگیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 5024 بازدید | 195 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور موضوعات واسم جالبه اگه اسمش یادت اومد بهم بگو عزیزم 🥺❤

اینه عزیزم یادم اومد 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
دختر همسایه ما هم دزدیدن بردن افغانستان اونجا بچه دار شده بود اسیر یه طایفه بزرگ بود میگفتن مثل طالب ...

نه این بنده خدارو بعد که پیداش کردن برگردوندن ایران دوتا بچه داشت و می‌گفت توی قبرستان زندگی می‌کرده 

در امتداد کوچه‌ پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊
اینه عزیزم یادم اومد 

مرررسی عزیزم 🥺😘😘

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
واقعی که نیست؟😑

نه 

ولی خب یه جورایی اشاره داره به ده ها هواپیمایی که طی سال های اخیر ناپدید شدن

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
وا 😑❌  نه اشتباه فکر کردی🤣

اوهوم😟😟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چیشد توبیخ شد توی محل کارش؟

اره بهش اخطار داده بودن یکی ازبچه ها عکس ازمدارک وکارتشو که گذاشته بود گروه فرستاده بود محل کارش 

من همانم که توغمگین بشوی میمیرد💌همسرعزیزترازجانم خوشحالم که دارمت

سالها پیش عمه پدرم توایستگاه اتوبوس منتظربوده،که یه خانومی میادبچه قنداقش رو میده بهش میگه یه لحظه نگهش داریم الان برمیگردم....دختره توقنداق روشوهردادن،بچه دارشدن،پسرش دانشگاه رفت،نامزد کرد

هنوز که هنوزه مادرش دنبالش نیومده🥺

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
دختر همسایه ما هم دزدیدن بردن افغانستان اونجا بچه دار شده بود اسیر یه طایفه بزرگ بود میگفتن مثل طالب ...

خانوادش باید از طریق وزارت خارجه پیگیر میشدن

در امتداد کوچه‌ پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊