مرا به خـآنه برگـردانید ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !! هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.
کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی
ولی خب یه جورایی اشاره داره به ده ها هواپیمایی که طی سال های اخیر ناپدید شدن
مرا به خـآنه برگـردانید ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !! هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
سالها پیش عمه پدرم توایستگاه اتوبوس منتظربوده،که یه خانومی میادبچه قنداقش رو میده بهش میگه یه لحظه نگهش داریم الان برمیگردم....دختره توقنداق روشوهردادن،بچه دارشدن،پسرش دانشگاه رفت،نامزد کرد
هنوز که هنوزه مادرش دنبالش نیومده🥺
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞