2777
2789
عنوان

مادر خیلی پولداری دارم ولی سر جهاز خریدن خون به جیگرم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه که همیشه با داماده مگه خونه به نام شما کرده ؟ اما وسایل رو هر دو استفاده میکنین و یه روزی خراب ...

خونه گرفت گفتم دوست ندارم طبق سلیقه من بازسازیش کرد همون حدود ۲۰۰ شد

بیچاره همسرم تلویزیون و یخچال گرفت

این کارارو کرد مادرم همسرم میز تلویزیون هم گرفت

صندلی کانترو کتابخونه و اینا میگه نمیگیرم

خونه گرفت گفتم دوست ندارم طبق سلیقه من بازسازیش کرد همون حدود ۲۰۰ شد بیچاره همسرم تلویزیون و یخچال ...

عزیز دلم یه جوری میگی بیچاره همسرم انگار واسه مامان شما گرفته . واسه خودش و شما که خانم خونشی گرفته دیگه ایشالا همین چیزایی که گرفتین با عشق استفاده کنین و لذتشو ببری حالا کتابخونه و صندلی کانترو یه سری کم و کسریتونو بعدا رفتی سر خونت بگیر باز خودت بهتر میدونی منم خانوادم خیلی پولدارن اما باور کن چه سیسمونی چه جهاز فقط پیشنهاد دادم هر چی خودشون خواستن گرفتن بقیه هم کم کم خریدم 

همسرم خونه خریده  بعلاوه یخچال و تلویزیون همون کلی شده اون بیچاره هم پدرش فوت شده با این وجو ...

خب شماهم یکم کمتربخر یک سوم جهیزیه هم استفاده نمیشه همش براچشم وهم چشمیه چه نیازیه اخه

من همانم که توغمگین بشوی میمیرد💌همسرعزیزترازجانم خوشحالم که دارمت