2777
2789
عنوان

چقدر ملت بی اعصاب شدن:/

43 بازدید | 6 پست

یه تاپیک عادی روزمره میزنیم یهو یکی میاد میتوپه بهت آدم پوکر میشه😐

درسته این روزا کسی حال و حوصله نداره ولی انصافا تقصیر من نیست:/

خودتونو کنترل کنید بخدا😑💕

دوتا تاپیکهای قبلمو ببینید متوجه میشید.

ادم میاداینجا دلشو وا کنه یه سریام همه عقده هاشونو میان میریزن....

قبل تایپ کردن نفس عمیق بکشید:/♡

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

برای منم همین شد 

اصلا دقت نکردن چی شده که من اون حرفارو زدم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
برای منم همین شد  اصلا دقت نکردن چی شده که من اون حرفارو زدم

اعصابم بهم میریزه.یکم فکر نمیکنن.حرفاییو که نمیتونن تویواقعیت بزننو انقدر سنگش میکنن میان توی مجازی به این و اون میتوپن.

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعصابم بهم میریزه.یکم فکر نمیکنن.حرفاییو که نمیتونن تویواقعیت بزننو انقدر سنگش میکنن میان توی مجازی ...

جوابشونو بده  نزار توی دلت بمونه ....جواب ندی دفعه بعد باز شاخ میشن فقط یه چیزی بگو نترکی 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
جوابشونو بده  نزار توی دلت بمونه ....جواب ندی دفعه بعد باز شاخ میشن فقط یه چیزی بگو نترکی

خودمو باهاشون درگیر نمیکنم اونا حتی تکلیفشون با خودشونم مشخص نیست🤦🏻‍♀️

خودمو باهاشون درگیر نمیکنم اونا حتی تکلیفشون با خودشونم مشخص نیست🤦🏻‍♀️

..پس غصشونو نخور ..هرکس در جد شخصیتش برخورد میکنه از یه آدم بی شعور نباید ناراحت شد چون توقعی نمیشه ازش داشت 

..پس غصشونو نخور ..هرکس در جد شخصیتش برخورد میکنه از یه آدم بی شعور نباید ناراحت شد چون توقع ...

اخه قبلا اینجوری نبودن کاربرا.الان بلا نسبت خیلی بی ادب شدن🤦🏻‍♀️