2777
2789

چون سینم آدنوم شیردهی داره و کاندوم پاره کردیم گفتن قرص برای سینم بده فقط آیودی حالا میخوام هزینه آیودی و گذاشتنشو بدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ تومن هندیش ۸۰۰ کاندوم مگه پاره میشه

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊
هزینه خوبش که امریکایی باشه دوستم گذاشته یه تومن، ولی قبلش یه هندی گذاشتن براش سیصد،پدرشو دراورد

چه فرقی داره؟میگن آیودی وقتی پریودمیشی

خیلی آدمواذیت میکنه درسته؟

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
۲ تومن هندیش ۸۰۰ کاندوم مگه پاره میشه

نه بابااااا، کدوم شهرین؟ بیا من کرج بفرست پیش فوق تخصص امریکاییشو میذاره یه تومن، تازه اگه به مشکل بخوره رایگان برات عوضش میکنه، هندیم سیصد یا چهارصده، دوستم همین دو سه هفته پیش گذاشته

نه بابااااا، کدوم شهرین؟ بیا من کرج بفرست پیش فوق تخصص امریکاییشو میذاره یه تومن، تازه اگه به مشکل ب ...

خواهرم هفته قبل رفت گذاشت. به این خاطر میدونم تهران

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊
واسه من چهارصد تومن 

اذیت میکنه؟