2777
2789

به داخلش بریز طعمش خوشمزه میشه …

پیاز داغ کن گوشت داخلش تفت بده رب گوجه بزن زردچوبه و ابریز به اندازه ای که میخوای ابدار باشه…. دیگه۱،۲ ساعت اخر به و سیب زمینی و هویج بهش اضافه کن … 

من خودم یخورد فلفل دلمه ای هم میریزم طعمش خوب میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من مرغ رو اول تفت میدم با پیاز و زردچوبه و روغن،

سپس طبقه طبقه میذارم گوجه و هویج سیب زمینی بادمجون پیاز مرغ البته ترتیبشون از سفتی شروع میکنم،معمولا مواد رو نصف میکنم دوباره طبقه طبقه، چندتام آلوچه لابه لاش میریزم و نمک و ادویه و ی قاشق رب،

درشو میبندی زیرشم کم تا چند ساعت خیلی خوشمزه میشه،


گوشت قرمز رو هم بخام اول آبپز میکنم با زردچوبه و آب. بعد تفتش میدم.

گوشتم رو خوب سرخ میکنم.بعد با پیاز تفت میدم .نمک و زردچوبه و فلفل بعد می زارم بپزه.

من سیب زمینی و رب رو هم تفت میدم طعمش بهتر میشه یه کوچولو به سیب زمینی زردچوبه بزن بو خامیش رو میگیره.

و هویج هم می ریزم می زارم بپزه.خیلی خوشمزس.فقط بزار تا جا بیفته ابکی برندار

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

اگه‌

asraam | 1 روز پیش
داغ ترین های تاپیک های امروز