2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه۲قلو دارن بیان؟

63 بازدید | 11 پست

من میخوام باردار بشم اونم ۲ قلو خواستم ازتون بپرسم چیکار باید بکنم وچی باید بخورم پیش چه دکتری برم برای ۲ قلو زایی لطفا راهنماییم کنید 

کسی مسخره هم نکنه لطفا به کمکتون نیاز دارم

تبریکات صمیمانه.

راستش دوقلویی بیشتر به ژن هست. یا از طریق ای وی اف. 

اما خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی سخته. دو سه شب بیا پیش من . مادردوقلو دار بمون. شاید تجدیدنظر کردی

گلم من ی سوال دارم تاپيک بزنم میترکه پیشه اینجا بپرسم؟

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبریکات صمیمانه. راستش دوقلویی بیشتر به ژن هست. یا از طریق ای وی اف.  اما خیییییییییییییییییی ...

خیلی دوست داریم بچه ۲ قلو بیاریم هم من هم شوهرم اره شنیدم میگن سخته ولی واقعا شیرینه 

خیلی دوست داریم بچه ۲ قلو بیاریم هم من هم شوهرم اره شنیدم میگن سخته ولی واقعا شیرینه 

خیلیم پرریسکه خیلی حاملگیش سخته خطر زایمان زود رس داره شوهرمن خیییلی دوست داشت بچه ما دوقلوب باشه من همیشه میگفتم ماژنشو نداریم تاخدابهمون داد هیچکی باورش نمیشد ولی یکیش توقف رشد خورد هیچوقت نباید زوری ازخداچیزی بخوای بسپر به خودش اگه صلاح بدونه بدون داروام بهت میده

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
خیلیم پرریسکه خیلی حاملگیش سخته خطر زایمان زود رس داره شوهرمن خیییلی دوست داشت بچه ما دوقلوب باشه من ...

زورکی نمیخوام که خدا بهم بده هرجور خودش برام صلاح و مصلحت میخواد 

ولی واقعا خیلی دوست داریم 

زورکی نمیخوام که خدا بهم بده هرجور خودش برام صلاح و مصلحت میخواد  ولی واقعا خیلی دوست داریم&nb ...

منظورم اینه که بخوای قرص بخوری وفلان به هرحال امیدوارم آرزوت بامصلحت خدایکی باشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
بپرس؟

من بعد نزدیکی همش ضعف شدید بدن دارم و انگار فشارم پایینه کلا بی حالم مثلا حتی تا دو روز علتش چیه؟

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣