2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواد طلاق بگیره؟ من او تاپیک رو تا آخر نخوندم همون که گفته بود مادرشوهرش باهاش دعوا کرده

برادرش گفته اگه بزارم سوگل برگرده نامرد عالمم دیگه خیلی سخت شد دوباره برگشتنش به زندگیش

فک کن بدون هیچ مشکلی پاشی بری خونه مادرشوهر بعد کاری کنه درعرض دو روز اینهمه مشکل و جدایی و بدبختی پ ...

همچینم بدون مشکل نبودن قبلا هم شوهرش  کتکش زده بود و دعوا داشتن فقط جلوی بقیه هواشو داشت که این دفعه شوهره زده بود سیم آخر 

سه سال مادرشوهره رو مخشون رفته بوده این دفعه موفق شد

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
چی بوده قضیش

دختره شوهرش ۶ سال پیش فوت کرده یه دختر۷ساله داره رییسش عاشقش میشه این ازش ۵سال بزرگتر بوده خانواده پسر موافق نبودن سه ساله که ازدواج کردن میرن مهمونی خونه مادرشوهر که مادرشوهر تیکه میندازه دختره جواب میده و دعوا و کتک و الی آخر

دختره بچشو میده عموش ببره

خواهر برادرشم میان دنبال خودش میبرنش

چی بوده قضیش

یه خانومی بودن شوهرشون فوت شده و ازش یه دختر دارن بعد یه اقایی عاشقش میشه ک از خودش چند سال کوچیک تر بودن خیلی دوسش داشته و اصرار ب ازدواج میکنه ک این خانمم قبول میکنه اما مادر شوهرش راضی نبوده ۳ سال بود ازدواج کرده بود ولی همچنان تیکه و کنایه و دخالت داشته همسرشم بسیار شکاک و بد دل بودن و میگفتن بچه بیاریم این خانمم بچه نمیخواستن .

من تاپیکو تا اینجا دنبال کردم بقیه اش دیگ نمیدونم چی شد

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
دختره شوهرش ۶ سال پیش فوت کرده یه دختر۷ساله داره رییسش عاشقش میشه این ازش ۵سال بزرگتر بوده خانواده پ ...

آها ممنون ⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
یه خانومی بودن شوهرشون فوت شده و ازش یه دختر دارن بعد یه اقایی عاشقش میشه ک از خودش چند سال کوچیک تر ...

مرسی⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍